«Σπρώχνουν» την Εθνική στο γήπεδο της ΑΕΚ


-Μετά το αίτημα για διοργάνωση τελικού Κόνφερενς Λιγκ 2024

 

Η υπόθεση μοιάζει με «ανοιχτό βιβλίο» και παράλληλα το τέλος να είναι γνωστό. Παράλληλα, ήδη έχει γραφθεί σε συμπολιτευόμενα, προς την ΕΠΟ, ΜΜΕ ότι είναι μονόδρομος η «Αγιά Σοφιά» για έδρα της Εθνικής από το έτος 2023. Όπως «ανοιχτό βιβλίο» ήταν όταν ο Γραμμένος την είχε πάρει από το Καραϊσκάκη για να παίξει στην Τούμπα, κάτι που δεν κατέστη εφικτό επειδή αντέδρασαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και την έβαλαν να αγωνίζεται στο Ολυμπιακό Στάδιο που δεν έγινε έδρα.

Η δικαιολογία για να στείλουν την Εθνική στην «Αγιά Σοφιά» είναι ότι ο Πογέτ θέλει «μικρό γήπεδο και με την εξέδρα κοντά στον αγωνιστικό χώρο» και τάχα δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα επειδή ο Παναθηναϊκός δεν τους έδωσε τη Λεωφόρο και στο «Βικελίδης» γίνονται έργα βελτίωσης. Πριν ορίσουν το Πανθεσσαλικό Στάδιο για έδρα της Εθνικής, στους τελευταίους αγώνες του Nations League, είχαν ζητήσει η ομάδα να παίξει στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας κατόπιν επιθυμίας του Πογέτ. Όμως, ο ΠΑΟ αρνήθηκε επειδή, όπως είπαν, θα γίνουν έργα ανακατασκευής του χλοοτάπητα. Με αυτά και με αυτά, φτάσαμε στο σημείο να μην... κρατιούνται και να διατυμπανίζουν από τώρα ότι η Εθνική θα παίξει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ!

Λεπτομέρεια αποτελεί ότι θα πρέπει να το ζητήσει ο Πογέτ και να το αποφασίσει η ΕΠΟ. «Νομίζω πως μπορούμε να παίξουμε οπουδήποτε είναι ένα γήπεδο μικρό και με την εξέδρα κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Και να είναι γεμάτο. Να χωράει μάξιμουμ 25.000 κόσμο. Να νιώθουμε το γήπεδο» δήλωσε ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός τεχνικός, κατονομάζοντας τα γήπεδα του Παναθηναϊκού και του Αρη. Και έστειλαν την ομάδα στο Πανθεσσαλικό, επειδή το ήθελε ο Μπέος.

 

Σχόλια