Η ομολογία του Μπέου που εκθέτει την ΕΠΟ, η... εξέλιξη μιας δήλωσής του και το... καρφί για Σαββίδη και ΠΑΟΚ


-«Στην Ελλάδα τους όρους τους βάζει αυτός που ελέγχει την ΕΠΟ. Λυπάμαι πολύ αν θέλουμε τέτοιο ποδόσφαιρο. Διαφορετικά ελάτε να σπάσουμε αυγά, να κάνουμε ομελέτα» δήλωσε ο Δήμαρχος και πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος στο Metrosport 95.5.

-Θυμίζουμε ότι στις 30 Νοεμβρίου 2020, καλεσμένος στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, με δηλώσεις του παραδέχτηκε την συνεργασία Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη για την ΕΠΟ!

-«Αυτή είναι η συμφωνία, το ’16 πρόεδρο ο ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ, το ’20 η ΑΕΚ», είχε δηλώσει.

-Πρόκειται για την... εξέλιξη μιας δήλωσης;

-Πάντως στις δηλώσεις του στο Metrosport, κατά την άποψή μας, υπήρξε και «καρφί» για Σαββίδη και ΠΑΟΚ: «Οι ομάδες δεν διοικούνται από μακριά και αν διοικούνται επιλέγονται ανθρώποι με εμπειρία και ικανότητα. Ο Ιβάν είναι ένας άνθρωπος που άλλαξε τον ΠΑΟΚ προς το καλύτερο αλλά το τελευταίο διάστημα είναι και δεν είναι. Αυτό φυσικά και θα έχει επιπτώσεις στην ομάδα του ΠΑΟΚ».

-Κάποιοι στην ποδοσφαιρική πιάτσα λένε ότι ο Μπέος έχει ανοίξει... δρόμο και με τον Μελισσανίδη, για αυτό και φωνάζει επειδή στη Λίγκα δεν βγήκε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου!

-Πάντως, με τη δήλωση του  «θα ήθελα πιο ενεργούς τους Μελισσανίδη, Σαββίδη» έδειξε ότι δεν μπορεί να χωνέψει την ήττα από τον Μαρινάκη στη Σούπερ Λίγκα.

Σχόλια