Επεσαν οι μάσκες: Προκλητικό σχέδιο Μπαλτάκου «για κυριαρχία της ΕΠΟ στη διαιτησία», ενώ οι FIFA, UEFA θέλουν ανεξαρτησία


-Εχει μιλήσει κανείς στον Μπαλτάκο για την ολιστική μελέτη;

 -Στο Πάρκο Γουδή, βγαίνουν τα... φαντάσματα από τη ντουλάπα!

 

«Επειδή τέλος η διαιτησία τελεί υπό επιτροπεία από τις Διεθνείς Ομοσπονδίες, θεωρεί ότι είναι απαραίτητο να γίνουν οι ενέργειες που απαιτούνται, σύμφωνα με τις υποδείξεις των Διεθνών Ομοσπονδιών, ούτως ώστε, σε τακτό χρονικό διάστημα να επανέλθει η ΕΠΟ σε πλήρη κυριαρχία στον συγκεκριμένο τομέα».

Πρόκειται για απίστευτη δήλωση Μπαλτάκου προς την Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης της ΕΠΟ, που περιλαμβάνεται στο σκεπτικό περί νομιμότητας της υποψηφιότητάς του για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ και είναι ένας από τους λόγους, όπως υποστηρίζει, που θέτει υποψηφιότητα. Ο άλλος είναι «θεωρεί ότι πρέπει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να ενισχυθεί τα μέγιστα».

Σχετικά με τη διαιτησία έπεσαν οι μάσκες. Στόχος του Μπαλτάκου είναι η επιστροφή στο παρελθόν όταν οι πρόεδροι των ΕΠΣ έβαζαν τη... σφραγίδα τους. Παράλληλα, κουνά το δάκτυλο προς τις FIFA, UEFA καθώς σύμφωνα με την ολιστική μελέτη θέλουν ανεξάρτητη διαιτησία.

-Βγαίνουν τα... φαντάσματα από τις ντουλάπες! Ο Μπαλτάκος επιβεβαιώνει ότι έχει νοοτροπία του 1980, αφού, άλλωστε, στο παρελθόν έχει δηλώσει «θαυμαστής» των Τριβέλλα και Δέδε, πρώην προέδρων της ΕΠΟ και της ΕΠΑΕ (σ.σ. της τότε λίγκας), αντίστοιχα.

-Εχει μιλήσει κανείς στον Μπαλτάκο για την ολιστική μελέτη;

-Ολο και δυναμώνουν οι φωνές να παρέμβει η κυβέρνηση.

Σχόλια