Σκληρό ροκ Κούγια κατά ΕΠΟ, Φιλιππούση, Μπάρτζη, Σαράκη – Δηλώσεις σοκ για «εκτελεστικά όργανα»


«Βόμβες» έριξε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ και γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» και στον Αγγελο Στίμο σχετικά με την παρέμβαση της UEFA για τον φάκελο αδειοδότησης του Αρη, στέλνοντας στα «σκουπίδια» την έφεση του Σαράκη, καθώς έκρινε ότι οι Θεσσαλονικείς είχαν πλήρη φάκελο. «Ο Φιλιππούσης κατάργησε το οργανόγραμμα της ΕΠΟ.  Ήταν σχέδιο», κατάγγειλε αρχικά ο Κούγιας, προσθέτοντας: «Αυτοί οι τύποι με επικεφαλής τον Φιλιππούση και εκτελεστικά όργανα τους Μπάρτζη και Σαράκη να λένε να μην πάρει άδεια ο Άρης ώστε να ωφεληθεί η ΑΕΚ».

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Κούγιας είπε:

-«Αυτή η ομοσπονδία που εξελέγη με αυτό τον τρόπο που εξελέγη με τον τρόπο που εξελέγησαν οι πρόεδροι των ΕΠΣ. Με αυτή την παράνομη συμπεριφορά των Γιάννη Παπαδόπουλου Ντάσιου και Δανιήλ που πήγαν ενώσεις και επηρέασαν τα αποτελέσματα για εκλογή προέδρων. Απαλλάχτηκαν από την Επιτροπή Δεοντολογίας, ενώ είναι μαζί με τον Μελισσανίδη»

-«Αυτή η ομοσπονδία εξελέγη με ανθρώπους που έχουν καφετέριες, μπαρ, είναι χαμηλοτάτου επιπέδου. Οι άνθρωποι αυτοί επέλεξαν κάποιον που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο τον Φιλιππούση, για εκτελεστικό γραμματέα της ΕΠΟ. Ήταν στο γραφείο του Κοντονή. Υπό την αιγίδα του Φιλιππούση καταργήθηκε η επιτροπή αδειοδοτήσεων. Κατάργησε και τον πιο έντιμο διευθυντή τον Γιώργο Δημητρίου και τον υποβίβασε σε απλό υπάλληλο κι έβαλε στη θέση του το νομικό σύμβουλο Σαράκη και προϊστάμενό του τον Μπάρτζη. Είναι πρωτοφανές αυτό που συνέβη».

-«Το Διαιτητικό Δικαστήριο είπε ότι το προεδρείο της ΕΠΟ και οι Σαράκης και Μπάρτζης παρανόμησαν. Εκκρεμεί στην επιτροπή δεοντολογίας το αίτημά μου να εκπέσουν. Ο Φιλιππούσης κατάργησε το οργανόγραμμα της ΕΠΟ.  Ήταν σχέδιο. Ο Σαράκης όταν του ζητήθηκε η ευθύνη από την εκτελεστική επιτροπή είπε ότι μας είπαν να καλύψουμε μια απόφαση που έπρεπε να περάσει και δεν το διέψευσε ότι το είπε. Μπάρτζης και Σαράκης καταξεφτιλίστηκαν με την υπόθεση».

-«Αυτούς έχουν βάλει όπως φαίνεται για να κάνουν ένα παράνομο έργο. Καταξεφτιλίστηκαν στην κυριολεξία. Η UEFA τους είπε ότι αυτό που κάνετε είναι παράνομo και εξευτελίζει την ΕΠΟ. Είναι ακόμα στην ΕΠΟ αυτοί οι άνθρωποι που αμείβονται από εμάς, το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Αυτοί οι τύποι με επικεφαλής τον Φιλιππούση και εκτελεστικά όργανα τους Μπάρτζη και Σαράκη να λένε να μην πάρει άδεια ο Άρης ώστε να ωφεληθεί η ΑΕΚ».

-«Ο Μπαλτάκος δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Ήταν υπάλληλος στον μπασκετικό Παναθηναϊκό.  Αυτά ετοιμάζουν για το ποδόσφαιρο».

-«Η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα και κοιτάει αυτά που συμβαίνουν. Θα μπορούσε να κάνει διαπιστωτική πράξη ο Αυγενάκης. Τι κάνει;»

-«Δεν θα κάνω έφεση για την υποψηφιότητα του Μπαλτάκου».

-«Πως είναι δυνατόν να γνωρίζει ο Μπέος ότι κάποιος φάκελος δεν είναι επαρκής. Ποιος το είπε τον Μπέο όταν η διαδικασία είναι απόρρητη;».

-«Είπα πράγματα που δεν τολμάει να πει κανείς επειδή φοβούνται. Επειδή οι διαιτητές που ανήκουν στις ενώσεις μπορούν να τους εξαφανίσουν».

 

Σχόλια