ΕΠΟ: Είχαν πανικό να βγάλουν προεδρείο, έκαναν... σουρωτήρι το καταστατικό!


Τρομερά πράγματα γίνονται με αυτή την ΕΠΟ. Εκεί που νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε δει τίποτα. Το σχόλιο έχει να κάνει με τη χθεσινή (30/5) εκλογή του προεδρείου, όπου αναπληρωτής πρόεδρος εξελέγη ο Τάκης Παπαχρήστος, αντιπρόεδρος ο Δημοσθένης Κουπτσίδης και ταμίας ο Αγγελος Δανιήλ, που παίρνουν τις θέσεις των Δημητρίου, Αντωνίου, Τζαφέρη οι οποίοι έχουν τιμωρηθεί, πρωτόδικα, με τρίμηνη απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Αν και το καταστατικό  της ΕΠΟ (άρθρο 33, παράγραφος 9) προβλέπει μυστική ψηφοφορία η συνεδρίαση της ΕΕ, την οποία συγκάλεσε ο Μποροβήλος, ήταν με τηλεδιάσκεψη, άρα η ψηφοφορία ήταν φανερή. Αν και το καταστατικό προβλέπει για τις θέσεις αυτές να ψηφίζουν μόνο τα μέλη που είναι πρόεδροι ΕΠΣ στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος οι τέσσερις εκπρόσωποι της Super League στην ΕΠΟ και ο πρόεδρος της SL 2. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και για τους τρεις ήταν 13 «ναι», ένα «λευκό» και ένα «κατά».

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ:

Συνεδρίασε σήμερα (30/5) η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Κατά τη συνεδρίαση προχώρησε σε αναδιάρθρωση της σύνθεσης της Εκτελεστικής Επιτροπής ως εξής:

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Τάκης Παπαχρήστος

Α’ Αντιπρόεδρος: Δημοσθένης Κουπτσίδης

Β' Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Μποροβήλος,

Ταμίας: Αγγελος Δανιήλ

Σχόλια