Η εκκωφαντική σιωπή της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας για τον Παναιτωλικό


-Η συντριπτική πλειοψηφία των φορέων της Αιτωλοακαρνανίας (Βουλευτές, κόμματα, Δήμαρχοι, αυτοδιοικητικοί, παλαίμαχοι κτλ) έβγαλαν ανακοινώσεις συμπαράστασης στον Παναιτωλικό ο οποίος, μετά από δυο αναβολές, τη Δευτέρα (30/5) κλήθηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για να απολογηθεί, κατηγορούμενος για παράνομο στοιχηματισμό, ενώ η εισήγηση είναι να υποβιβαστεί στη Super League 2.

-Όμως, υπάρχει μια ηχηρή απουσία στις ανακοινώσεις που δημιουργεί απορία στους φιλάθλους, κυρίως του νομού Αιτωλοακαρνανίας! Είναι της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας που, κανονικά, ως ποδοσφαιρικός φορέας έπρεπε να συνταχθεί με την μεγαλύτερη ομάδα της περιοχής.

-Γιατί η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας δεν έβγαλε ανακοίνωση στήριξης στον Παναιτωλικό;

-Φανταζόμαστε ότι δεν χρειάζεται να πάρουν άδεια από κάπου!

-Μπορεί να ασχολούνται με τις εκλογές που γίνονται στις 17 Ιουνίου, όπου ο Παπαχρήστος έχει αντίπαλο και υπάρχει πιθανότητα να έχουν άγχος.

-Λέτε να πάει στην Επιτροπή Δεοντολογίας υπέρ του Παναιτωλικού;

-Άλλωστε, ξέρει τον δρόμο: Στις 8 Δεκεμβρίου 2015 συνεδρίασε η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ με θέμα την ανακοίνωση της ΑΕΚ εναντίον της ΕΠΟ και του Γκιρτζίκη, η οποία εκδόθηκε πριν από τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Πλατανιά. Δεν διαψεύστηκαν οι πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες υπέρ της ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Παπαχρήστος.




Σχόλια