Νέα διοίκηση στον Παναρκαδικό με πρόεδρο το Νίκο Προύντζο


ΠΗΓΗ: www.arcadiaportal.gr

Λευκός καπνός βγήκε από την Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού μέσα από την οποία έπειτα από τις εκλογές που διενεργήθηκαν προύκτψε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας με τον Νίκο Προύντζο να εκλέγεται νέος πρόεδρος του ιστορικού σωματείου της Τρίπολης.

Ο επί σειρά ετών πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας, αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος του Κυπέλλου Ελλάδος με το κύρος και την τεράστια διοικητική του εμπειρία αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στον Παναρκαδικό.

Το απόγευμα της Κυριακής 25 Μαίου στον Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου που περιελάμβανε διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και στην συνέχεια ακολούθησαν οι εκλογές όπου και αναδείχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε ο Δημήτρης Λουκάς με τις διαδικασίες να ξεκινούν από τον διοικητικό απολογισμό με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Ηλία Καναβέτα να αναλύει το πλάνο της περσινής σεζόν παραδεχόμενος λάθη και αστοχίες που έγιναν σε κομβικές αποφάσεις (ρόστερ-προπονητές) λέγοντας την δική του «συγγνώμη» για το γεγονός πως ο Παναρκαδικός δεν πέτυχε τον στόχο του.

Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός (ο οποίος εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση) με τον Παναρκαδικό την περσινή σεζόν φτάνει το μπάτζετ στις 120.000 ευρώ χρήματα που δαπανήθηκαν από χορηγίες, από τον ίδιο τον πρόεδρο Ηλία Καναβέτα και από τα μέλη του συμβουλίου με το σωματείο να είναι άρτιο και με ισοσκελισμό στο τέλος της χρονιά και ασφαλώς οικονομικά εντάξει.  

Αμέσως μετά ακολούθησε η εκλογική διαδικασία με το άνοιγμα κάλπης (παρουσία δικηγόρου) που προέκυψε η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου το οποίο συγκροτήθηκε αμέσως μετά σε σώμα εκλέγοντας τον Νίκο Προύντζο νέο πρόεδρο του σωματείου (εντός τον επόμενων ημερών θα γίνει και η πρώτη συνέλευση και οι ορισμοί των αρμοδιοτήτων των υπόλοιπων).

Να σημειωθεί ότι ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Ηλίας Καναβέτας δεσμεύτηκε πως παραμένει ως χορηγός της ομάδας και κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τους υπόλοιπους χορηγούς της περσινής χρονιάς που ήταν οι κ.κ. Πόκας, Κίρικο και Ντέμος.

Ο Παναρκαδικός σε μια κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας του και σε ένα τόσο ιδιαίτερο χρονικό σημείο βγαίνει πιο ενωμένος από ποτέ από την Γενική του Συνέλευση και πρόθεση όλων το ιστορικό σωματείο να επιστρέψει και πάλι εκεί που ανήκει.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Παναρκαδικού

Χαράλαμπος Αυδής

Στυλιανός Λουμπαρδιάς

Κωνσταντίνος Μανδρώνης

Γεώργιος Μουλόπουλος

Ευάγγελος Πάγκας

Γρηγόριος Παναγόπουλος

Ανδρέας Παπάζογλου

Νικόλαος Προύντζος

Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος

Αναπληρωματικοί

Δημήτριος Σίδερης

Σάββας Σίδερης

Δημήτριος Τζανής

Εξελεγκτική Επιτροπή

Δημήτριος Κωστόγιανης

Νικόλαος Κοντογιάννης

Αγαμέμνων Μπουρτσουκλής

Αναπληρωματικοί

Σταύρος Ζορμπαλάς

Ιωάννης Βλάμης

 


Σχόλια