Ζήτησαν δυο πέναλτι, με VAR ακυρώθηκε ένα γκολ στο Ηράκλειο


SUPERLEAGUE 2021-22

Play out

5η Αγωνιστική

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-1

Διαιτητής: Γ. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθός: Πάτρας,

Η. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

4ος: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

VAR: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

AVAR: Απτόσογλου (Αθηνών)

Παρατηρητής: Φλώτσιος (Βοιωτίας)

17': Σωστά ο βοηθός Ηλίας Παπαδόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ (Λάμπρου) του ΟΦΗ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού.

20': Ο βοηθός Πάτρας υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Παναιτωλικού (Βέργος), η φάση ήταν οριακή, ο διαιτητής το σφύριξε την στιγμή που η μπάλα κατέληξε σε αμυντικό του ΟΦΗ.

21' : Ο βοηθός Πάτρας υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Παναιτωλικού (Μόρσεϊ), η φάση ήταν οριακή, ο διαιτητής το σφύριξε την στιγμή που η μπάλα βγήκε αραουτ μετά από τάκλιν αμυντικού του ΟΦΗ.

36': Σωστά ο βοηθός Ηλίας Παπαδόπουλος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΟΦΗ (Βούρος).

37': Σωστά ο Πάτρας υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Παναιτωλικού (Μπελεβόνης).

42': Σωστά ο Πάτρας υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Παναιτωλικού όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

48': Υπήρξε πέσιμο παίκτη του Παναιτωλικού μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή να συνεχίσει το παιχνίδι, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό. Σωστά, ο διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος δεν υπέδειξε κάποια παράβαση.

75': Ο βοηθός Ηλίας Παπαδόπουλος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Παναιτωλικού, η φάση ήταν οριακή, σωστά το υπέδειξε όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

78': Αρχικά ο βοηθός Ηλίας Παπαδόπουλος δεν υπέδειξε οφσάιντ (σε οριακή φάση) τον σκόρερ του Παναιτωλικού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR με χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο σκόρερ Κορνέλιους ήταν οφσάιντ, σωστά ακυρώθηκε το γκολ.

88': Υπήρξε πέσιμο παίκτη του ΟΦΗ (Λουίς Φελίπε) στην περιοχή πέναλτι του Παναιτωλικού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή να συνεχίσει το παιχνίδι, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό στο μαρκάρισμα του Κορνέλιους.

Σχόλια