Χαμός στη Super League 2: Η ΑΕ Καραϊσκάκης καταγγέλλει απόπειρα δωροδοκίας και ο Ηρόδοτος τέσσερις ομάδες που πρέπει να τιμωρηθούν λόγω οφειλών

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ:

«Μετά λύπης είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε ότι περιήλθαν στη γνώση και κατοχή της Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία για απόπειρα δωροδοκίας από Π.Α.Ε. που έχει τους ίδιους στόχους με την δική μας πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι.

Η Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας θα προβεί αμέσως μετά τις γιορτές σε καταγγελία ενώπιον των αρμόδιων αθλητικών οργάνων και αρχών και ενώπιον της ποινικής δικαιοσύνης για άμεση παραδειγματική τιμωρία όλων των εμπλεκόμενων φυσικών και νομικών προσώπων, καθώς η επαίσχυντη αυτή αθέμιτη πράξη και προσέγγιση δε συνάδει με τα αθλητικά ιδεώδη και το ευ αγωνίζεσθαι».

Καταγγελία για τέσσερις ΠΑΕ του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 κατέθεσε ο Ηρόδοτος καθώς θεωρεί ότι πρέπει να τιμωρηθούν λόγω οφειλών. Αναλυτικά:

 «Η ΠΑΕ Ηρόδοτος γνωστοποιεί πως έχει περάσει σε καταγγελία κατά τεσσάρων ΠΑΕ του Νοτίου Ομίλου της Bettson Super League 2, οι οποίες δεν έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους προς την ΕΠΟ (πρόστιμα, ποινές).

Η ημερομηνία που είχε δοθεί από την ΕΠΟ έχει παρέλθει όπως επίσης έχουν παρέλθει και οι 30 ημέρες που προβλέπουν οι κανονισμοί της Ομοσπονδίας για εξόφληση ποινών.

Ζητούμε ίση μεταχείριση προς όλες τις ΠΑΕ και παρακαλούμε για τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται».


Σχόλια