Αντί να συζητήσουν για το «ντου» παράγοντα της ΕΕ της ΕΠΟ σε διαιτητή, άκουγαν τον Κουπτσίδη να επιτίθεται στον Κλάτενμπεργκ!


-Στην ΕΠΟ έχουν σταματήσει να βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο, θα πρέπει να τα έχουν τόσο χαμένα που δεν βλέπουν καν ποτήρι!

-Αντί στο χθεσινό (28/8) να συζητήσουν για τη φραστική επίθεση παράγοντα της ομοσπονδίας, μέλους της ΕΕ της ΕΠΟ σε διαιτητή, άφηναν τον Κουπτσίδη να επιτίθεται στον Κλάτενμπεργκ ότι τάχα ο Αγγλος «έρχεται εδώ ως συνδικαλιστής των διαιτητών».

-Άφηναν το μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ και προέδρου της ΕΠΣ Γρεβενών αν και το «καυτό» θέμα είναι ότι μέλος της διοίκησης της ομοσπονδίας εξαπέλυσε φραστική επίθεση εναντίον διαιτητή σε αγώνα πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας γυναικών!

-Είναι δυνατόν να μην τους αφορά αυτό;

-Άλλο ένα τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ακόμη δεν μάθαμε αν η υπόθεση έφτασε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ καθώς ο συγκεκριμένος παράγοντας έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή.

-Οσο για τον Κουπτσίδη; Ο Κλάτενμπεργκ τον έβαλε στη θέση του καθώς του είπε ότι με βάση την ολιστική μελέτη δεν προβλέπονται ποσοστά ή συνδρομές για τους διαιτητές.

-Παρόλα αυτά κάποιοι άλλοι είχαν παράπονα επειδή περίμεναν μεγαλύτερη «αφαίμαξη» των διαιτητών. Διαβάστε εδώ την απόφαση για τις συνδρομές-ποσοστά.

-Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Πάρκο Γουδή.



Σχόλια