Μη διεθνής ο Ισπανός Γκόμεθ που ορίστηκε Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ! – Μη εν ενεργεία ο Βιλανουέβα!


Μεγάλα ερωτηματικά προκαλεί η επιλογή του Ισπανού Βαλεντίν Πιθάρο Γκόμεθ για τη ρεβάνς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Ο ρέφερι που όρισε ο Κλάτενμπεργκ δεν είναι διεθνής και εννοείται ότι πρόκειται για επιλογή που δεν έχει ξαναγίνει.

Δεν ξανάγινε τέτοιος ορισμός! Όλοι όσοι έρχονταν, ακόμη και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που έμπαιναν στο VAR ήταν διεθνείς! Εκεί ο Κλάτενμπεργκ επέλεξε έναν άλλο Ισπανό τον Ιγνάσιο Βιλανουέβα, ο οποίος είναι διεθνής μόνο στο VAR. Αξίζει να αναφέρουμε πως ούτε οι βοηθοί Χοσέ Ρομέρο, Ιβάν Γκρανάβο είναι διεθνείς!

Για τη ρεβάνς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ο Κλάτενμπεργκ έπρεπε να βάλει ρέφερι από την ελίτ κατηγορία της UEFA, όμως πήγε στο άλλο άκρο, δεν έβαλε καν διεθνείς! Είναι δυνατόν να μην έβρισκε έστω και ρέφερι από την πρώτη κατηγορία;

Ο Αγγλος δεν είδε ότι τα έκανε μαντάρα ο άπειρος διεθνής, ο Ιταλός Τσίφι που έβαλε στο πρώτο ματς της Τούμπας, όπου αδίκησε τον Ολυμπιακό; Δεν θυμάται ότι κακώς ακυρώθηκε γκολ του Μασούρα και ότι έπρεπε να αποβληθεί ο Ακπομ!

Ο Βαλεντίν Πιθάρο Γκόμεθ ο οποίος θα σφυρίξει την αυριανή (27/4) ρεβάνς Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και σχετικά άπειρος μέχρι και στη La Liga! Εκεί σφυρίζει από τη σεζόν 2019-20 και τις τρεις αυτές σεζόν έχει μπει σε συνολικά 53 ματς. Την τρέχουσα περίοδο μπήκε σε 17 ματς, όμως κανένα δεν θα το έλεγες ντέρμπι. Έχει δείξει 84 κίτρινες, μια κόκκινη, τρεις παίκτες απέβαλε με δεύτερη κίτρινη και παράλληλα καταλόγισε οκτώ πέναλτι. Στο Κύπελλο Ισπανίας ο Γκόμεθ έχει μπει σε τρία ματς, όπου έδειξε εννέα κίτρινες!

Μόνο στο VAR, όχι γήπεδο!

O Ιγκνάσιο Βιλανουέβα δεν σφυρίζει αγώνες στην Ισπανία. Είναι 46 ετών και είναι διαιτητής μόνο στο VAR, όπου από τις αρχές του έτους είναι και διεθνής αλλά μόνο για το VAR.  

Σχόλια