Τα δεδομένα με τη Δεοντολογίας: Ο Αρειος Πάγος αποφάσισε, τι θα πει το Πρωτοδικείο;


-Το Διαιτητικό Δικαστήριο δυο φορές, μια μετά από προσφυγή της ΑΕΛ και μια μετά από προσφυγή της ΕΠΟ (σ.σ. αίτηση αναψηλάφισης) έβγαλε απόφαση για την υπόθεση των αδειοδοτήσεων, ακυρώνοντας την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, όπου πλειοψήφησαν οι Δημητρίου, Αντωνίου, Τζαφέρης και δικαιώνοντας την ΑΕΛ.

-Αυτό αποτέλεσε και την αιτία της καταγγελίας της ΑΕΛ με την οποία ζητεί την έκπτωσή τους από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου, του αντιπροέδρου και του ταμία, αντίστοιχα. Επίσης, έχει προσφύγει και κατά των νομικών συμβούλων της ΕΠΟ Μπάρτζη και Σαράκη.

-Το Διαιτητικό Δικαστήριο έβγαλε ίδια απόφαση, δικαιώνοντας την ΑΕΛ και στις δυο περιπτώσεις, και μάλιστα με διαφορετική σύνθεση.

-Ποια είναι τα δεδομένα; Ο Αρειος Πάγος αποφάσισε, τι θα πει το Πρωτοδικείο; Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στελεχώνεται από Αρεοπαγίτες, η Δεοντολογίας από Πρωτοδίκες...

-Το Πρωτοδικείο ερεύνησε αν είχε δίκιο ο Αρειος Πάγος;

-Που λέει το καταστατικό ότι χρειάζεται έρευνα για όλες τις υποθέσεις της Επιτροπής Δεοντολογίας;

-Τι ακριβώς ερεύνησε; Αν έβγαλε απόφαση το Διαιτητικό Δικαστήριο που είναι αναμφισβήτητο γεγονός;

-Μέσω της έρευνας γιατί έπρεπε να στείλουν ερωτηματολόγιο τις 11 ομάδες; Από πού και ως που το θέμα αφορά τις ομάδες, όταν έχουμε μια άκυρη απόφαση, με βάση το Διαιτητικό Δικαστήριο;

-Η υπόθεση εκδικάστηκε την Τετάρτη 27/4 και η απόφαση θα βγει μετά τις 6 Μαΐου.

-Δεν θα ανακοινωθεί επίσημα από την ΕΠΟ, επειδή έτσι γίνεται με τις αποφάσεις της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ!

-Με σεβασμό στο τεκμήριο της αθωότητας των Δημητρίου, Αντωνίου, Τζαφέρη, Μπάρτζη, Σαράκη.

-Κάθε απάντηση δεκτή...

Σχόλια