Τα «καρφιά» του Κούγια στη Δεοντολογίας


Ανέβηκαν οι τόνοι, την Τετάρτη 27/4, στη Δεοντολογίας κατά την εκδίκαση της υπόθεσης για την έκπτωση των Δημητρίου, Αντωνίου, Τζαφέρη. Κατ’ αρχήν είχαμε τη σκληρή επίθεση του Κούγια στη Ρίζου που εκτός από δικηγόρος του Δημητρίου είναι και δικηγόρος του Μελισσανίδη. «Επειδή εσείς λόγω ηλικίας δεν ακούτε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να λέγονται τα πάντα δύο φορές», ειρωνεύτηκε η Ρίζου τον Κούγια, ο οποίος της απάντησε έχουμε την ίδια ηλικία, η διαφορά μας είναι ότι εσείς την κρύβετε…». Μετά, ειπώθηκαν κι άλλα... εκτός ορίων, όμως μεταξύ τους καθώς καθόταν δίπλα δίπλα.

Επίσης, είχαμε κι άλλα:

-Μπάρτζης προς Κούγια: «Λες ψέματα, λες συνέχεια ψέματα…». Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ απάντησε: «Κάντε μου μήνυση»!

-Δαβάκης σε Κούγια: «Καραγκιόζη!». Η απάντηση του Κούγια: «Μάθε ελληνικά πρώτα εσύ…».

-Τζαφέρης σε Κούγια: «Λες μόνιμα ψέματα». «Εσύ να κοιτάς με το αφεντικό σου, που ξεκίνησε με τη σχολή οδηγών…», το «καρφί» του Κούγια για τον Μελισσανίδη. «Στην επιχείρησή μου αφεντικό είμαι εγώ», είπε ο Τζαφέρης.

-Ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Νίκος Μπάρτζης έχασε την ψυχραιμία του και ωρυόταν, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας, Χαράλαμπος Κωτουλόπουλος να τον σχολιάσει αρνητικά και να τον αναγκάσει να ζητήσει συγγνώμη.   

Σχόλια