Ο Κλάτενμπεργκ αποστόμωσε αυτούς που διαδίδουν ότι δεν ασχολείται


-Στην τηλεκπαίδευση της Μεγάλης Τρίτης έδειξε στους διαιτητές φάσεις από τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ

 

 

Έβγαλε είδηση η τηλεκπαίδευση του Κλάτενμπεργκ στους διαιτητές. Οι ρέφερι κλήθηκαν εκτάκτως το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, ώστε 24 ώρες μετά (τη Μεγάλη Τρίτη) να είναι στους υπολογιστές τους για να δουλέψουν σε θέματα εκπαίδευσης.

Ετσι, τη Μεγάλη Τρίτη, ο Κλάτενμπεργκ άνοιξε τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα στη διαιτησία. Μπορεί για τα επόμενα ματς των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας να προανάγγειλε ότι θα έρθουν ξένοι, «το ξέρετε αυτό» είπε χαρακτηριστικά, παράλληλα πρόσθεσε ότι «από την επόμενη σεζόν θα έρχονται λιγότεροι και εσείς θα πάρετε περισσότερες ευκαιρίες».

Η συγκεκριμένα ατάκα του Κλάτενμπεργκ, εννοείται ότι σχολιάστηκε. Οι διαιτητές της Σούπερ Λίγκας και κάποιοι της Σούπερ Λίγκας 2 που πήραν μέρος στο μίνι-σεμινάριο κατάλαβαν ότι ο Άγγλος θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ηγεσία της ΚΕΔ.

Ο Άγγλος έδειξε ότι έχει πλάνο για τη διαιτησία. Επίσης, το γεγονός ότι τους κάλεσε πάλι για τηλεκπαίδευση έδειξε ότι ασχολείται σοβαρά με το ελληνικό πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τα όσα τον κατηγορούν. Οι διαιτητές κατάλαβαν ότι ο Κλάτενμπεργκ θέλει να αλλάξει πράγματα, αν και ο Κλάτενμπεργκ δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες και ιδιαίτερες αναλύσεις. Πάντως, αρκετοί, στη διαιτητική πιάτσα, σχολιάζουν ότι το καλοκαίρι δεν πρόκειται να γίνουν αλλαγές στον πίνακα της Σούπερ Λίγκας και παράλληλα ότι θα φύγουν το πολύ 1-2 διαιτητές.

Οσον αφορά στις φάσεις, ο Κλάτενμπεργκ, άλλη μια απόδειξη ότι ασχολείται, δεν... πήγε σε φάσεις που περιλαμβάνονται στη διδακτική ύλη της ΟΥΕΦΑ. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ έδειξε από τα παιχνίδια των πλέι οφ και των πλέι άουτ.  

 

Σχόλια