Οι φάσεις που έδειξε ο Κλάτενμπεργκ στην εκπαίδευση της Μεγάλης Τρίτης


Ο Κλάτενμπεργκ μάζεψε τους διαιτητές στις οθόνες των υπολογιστών τους τη Μεγάλη Τρίτη (19/4). Το... μενού περιλάμβανε φάσεις από παιχνίδια των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Super League.

Αναλυτικά:

-Εδειξε δυο φάσεις από το ματς Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-1, τονίζοντας ότι σωστά ο Βόσνιος Πελίτο πήρε πίσω το πέναλτι σε χέρι του Βέλεθ, με παρέμβαση του Ισπανού Ντε Ρικάρντο (VAR). Επίσης, θεωρεί ότι σωστά δεν καταλογίστηκε πέναλτι σε χέρι του Χουάνκαρ, το οποίο ζήτησε ο ΠΑΟΚ.

-Για την αποβολή του Αλιμπεκ στο ματς των πλέι άουτ Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 0-0 γιατί χτύπησε, εκτός φάσης, στο πρόσωπο τον Κανελλόπουλο, ο Αγγλος είπε ότι υπάρχει χτύπημα, όχι τόσο... βαρύ και σε ντέρμπι δεν θα έβγαινε τέτοια κάρτα.

-Ο Κλάτενμπεργκ θεώρησε ότι σωστά δόθηκε κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα στον Μιχάι στο Αρης-ΠΑΟΚ 1-0 (για τα πλέι οφ). Δεν θεώρησε ότι υπήρξε προφανής ευκαιρία για γκολ. Διαιτητής ήταν ο Πορτογάλος Γκοντίνιο. Εδώ, ο Κλάτενμπεργκ δεν έκρινε σωστά, μάλλον συμφωνεί επειδή έχει σαν τακτική να δικαιολογεί όλους τους ξένους ρέφερι που φέρνει.

-Στο Ατρόμητος-ΟΦΗ 1-1 (πλέι άουτ) συμφώνησε με το οφσάιντ που έδειξε η Κουρομπύλια, όμως δεν συμφώνησε με το πέναλτι που έδωσε ο Ευαγγέλου στην εξέλιξη της φάσης, το οποίο πήρε πίσω λόγω οφσάιντ! Τον έσωσε η Κουρομπύλια!

-Για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0, των πλέι οφ, ο Κλάτενμπεργκ είπε ότι δεν υπάρχει πέναλτι του Παπασταθόπουλου στον Αλεξανδρόπουλο που ζήτησε ο Παναθηναϊκός.

-Σωστό το πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων στο Λαμία-ΟΦΗ των πλέι άουτ που σφύριξε ο Μανούχος (Αργολίδας), σύμφωνα με τον Κλάτενμπεργκ.

-Επίσης, συμφώνησε με τον Σιδηρόπουλο που έδειξε κίτρινη στον Νταγκό σε αψιμαχία με τον Βιτλή στο Απόλλων-Παναιτωλικός 1-0 για τα πλέι άουτ.

-Ο Γκορτσίλας στις καθυστερήσεις του αγώνα Παναιτωλικός-Αστέρας 0-0 (για τα πλέι άουτ) πήγε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Παναιτωλικού, όμως καταλόγισε κόρνερ και ο Κλάτενμπεργκ του είπε πως από τη στιγμή που έβαλε τη σφυρίχτρα στο στόμα του έπρεπε να δώσει το φάουλ.

Σχόλια