Ο Μπαλτάκος στα... θρανία για μάθει τις ΕΠΣ και οι ενώσεις να μάθουν μπάσκετ αλλά και να θυμηθούν Δέδε, Τριβέλλα, Βασιλακόπουλο


Περιοδεία στις ποδοσφαιρικές ενώσεις ξεκίνησε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος. Το παράδοξο της περίπτωσης, ή αν προτιμάτε η παρωδία της όλης φάσης, έχει να κάνει με το ότι οι ποδοσφαιρικές ενώσεις πρώτα πρότειναν τον Μπαλτάκο (= 44 στον αριθμό) όμως τις επόμενες μέρες θα τον δουν, ενόψει των εκλογών της 1ης Ιουνίου για να συζητήσουν μαζί του και να του πουν τα προβλήματά τους! Ναι, θα τα λένε χωρίς να γελάνε!

-Πως ξέρουν τι φιλοσοφία έχει ο Μπαλτάκος και τον πρότειναν αφού δεν έχουν συζητήσει μαζί του;

-Ωραία πράματα! Ο Μπαλτάκος θα μάθει για τις ΕΠΣ και οι πρόεδροι των ΕΠΣ θα μάθουν για το μπάσκετ, ενώ θα θυμηθούν Βασιλακόπουλο, Δέδε, Τριβέλλα. Επιστροφή στη νεανική ηλικία (δεκαετία του 1980)!

Ο Μπαλτάκος, όπως έχει διαρρεύσει, ξεκίνησε ήδη σειρά επαφών και ο πρώτος του σταθμός ήταν η Τρίπολη, όπου συναντήθηκε με την ΕΠΣ Αρκαδίας και τις άλλες ενώσεις της Πελοποννήσου. Να υπενθυμίσουμε ότι δεν τον πρότειναν η ΕΠΣ Λακωνίας και η ΕΠΣ Ηλείας. Θα ακολουθήσουν παρόμοιες συναντήσεις και σε άλλες πόλεις τις Ελλάδας. Δίνει σημασία στις ΕΠΣ κατόπιν εορτής!



Σχόλια