Νέο λάθος: Ανύπαρκτο πέναλτι (βίντεο) στη Βέροια έδωσε ο Γκάμαρης – Έπρεπε να τιμωρηθεί ως VAR στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1


Ο Γκάμαρης (Αθηνών) ήταν VAR στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1 και δεν ειδοποίησε τον Κουτσιαύτη (Αρτας) ότι προηγήθηκε χέρι του Ντομίνγκεθ στο γκολ της ισοφάρισης των γηπεδούχων με τον Περέα. Ο Αθηναίος ρέφερι σφύριξε και το παιχνίδι Βέροια-Ηρακλής 3-1, όπου έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, σε μαρκάρισμα του Χρουσιέλ στον Γιακουμάκη αν και ο Πολωνός βρήκε μπάλα. Με αυτό η Βέροια έκανε το 2-0. «Κάθε φορά ξεπερνούν τους εαυτούς τους. Είμαστε περίεργοι μέχρι που είναι αποφασισμένος να φτάσει ο κύριος Γκάμαρης. Έχουν ακόμη 45 λεπτά να γράψουν ιστορία», ανέφεραν χαρακτηριστικά η θέση του Ηρακλή στο ημίχρονο του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΣΤΟ 1’ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

Ο προπονητής της Βέροιας Παύλος Δερμιτζάκης τα έβαλε με τον σπίκερ της ΕΡΤ επειδή χαρακτήρισε «αυστηρό» το πέναλτι υπέρ της ομάδας του!

«Όταν κάνουμε μια μετάδοση, δεν υπάρχει αυστηρό πέναλτι. Υπάρχει πέναλτι. Κι ο κανονισμός, αν δεν τον γνωρίζουμε, λέει ότι αν παίκτης πάει από πίσω από αντίπαλο με τα δύο πόδια, είναι πέναλτι. Αν θέλουμε να κάνουμε δημόσιες σχέσεις, να τις κάνουμε, όχι όμως απέναντι στη Βέροια. Γιατί κι εγώ είμαι σε μια ομάδα από τη βόρεια Ελλάδα. Με πείραξε όταν άκουσα στη μετάδοση, να λέει για αυστηρό πέναλτι, όταν ο αντίπαλος πάει με τα δύο πόδια. Αντί να βάλουμε χέρι στον παίκτη που πήγε με τα δύο πόδια, προσπαθούμε να τον δικαιολογήσουμε. Ήταν πέναλτι καραμπινάτο», σχολίασε.


Σχόλια