Μέσα Απριλίου ο πρόεδρος αλλά στη ...γωνία η διοικούσα


Το επόμενο διάστημα αναμένεται να κορυφωθούν οι ζυμώσεις για τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ, στις εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για την 1η Ιουνίου. Ενώ υπάρχει η σκιά της επιβολής διοικούσας επιτροπής, τα μπλοκ του βορρά και του νότου ονειρεύονται ότι θα συνεχίσουν να... κατοικοεδρεύουν στο Πάρκο Γουδή. Για αυτό και η ΕΠΟ έστειλε επιστολή στις ενώσεις με την οποία ζητεί να υποδείξουν υποψήφιο πρόεδρο μέχρι μέσα Απριλίου.

Από τη στιγμή που τα μπλοκ του βορρά και του νότου δεν διαψεύδεται ότι βρίσκονται στη... σφαίρα επιρροής των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αντίστοιχα, είναι λογικό να υπάρχει απορία πως είναι δυνατόν να προτείνουν οι ενώσεις υποψήφιο πρόεδρο; Κοινό μυστικό αποτελεί ότι άλλοι θα τον επιλέξουν και μετά θα το μάθουν οι ενώσεις. Μάλιστα, κάποιοι επιμένουν ότι αυτός θα είναι ο Μπαλτάκος, παρά τις αντιδράσεις και στα δυο μπλοκ, ειδικά σε αυτό του ΠΑΟΚ. Πιέζει και ο Δημητρίου αλλά δεν έχει πιθανότητες. 

-Αν προχωρήσει το σενάριο και παραιτηθεί όλη η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για να επανεκλεγεί την 1η Ιουνίου, αυτό δεν θα είναι επιβεβαίωση εμπιστοσύνης αλλά ένας ακόμη λόγος για διοικούσα επιτροπή στην ομοσπονδία.

Σχόλια