Το παρασκήνιο για πρόεδρο της ΕΠΟ, ένας ακόμη λόγος για διοικούσα


Σε μπρα ντε φερ μεταξύ των «συμμάχων», των μπλοκ του βορρά και του νότου, στα οποία είναι χωρισμένη η ΕΠΟ, μετατρέπεται η υπόθεση του υποψηφίου προέδρου, με τις εκλογές να έχουν προγραμματιστεί στην 1 Ιουνίου. Όπου μπλοκ του βορρά στηρίζεται από τον ΠΑΟΚ ενώ το μπλοκ του νότου από την ΑΕΚ.

Την περασμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο της ΓΣ της ΕΠΟ (18/3), το μέλος της ΕΕ και πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, που ανήκει στο μπλοκ του βορρά, έβαλε τέλος στο σενάριο για τον Μπαλτάκο, προκαλώντας «παγωμάρα» στα Σπάτα. Επίσης, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Κουπτσίδης δήλωσε ότι «εκτός από τους Δημητρίου, Μπαλτάκο, υπάρχει και ο Αντωνίου». Ακόμη, επανέλαβε ότι «δεν μπορούν κάποιοι δημοσιογράφοι να φέρνουν στο προσκήνιο και να προσπαθούν να επιβάλλουν τον κύριο Μπαλτάκο ως μία διάδοχη κατάσταση στην προεδρία της ΕΠΟ. Αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί».

Ο Αντωνίου είναι νυν αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας. Ανήκει στο ίδιο μπλοκ με τον Κουπτσίδη. Από την πλευρά του δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος, όμως θόλωσε τα νερά, καθώς πρόσθεσε ότι «αν υπάρχει ρεύμα προς ένα πρόσωπο, είτε αυτό είναι ο κύριος Δημητρίου, ο κύριος Μπαλτάκος ή κάποιο άλλο, δεν θα πρέπει να ανταγωνιστούμε».



Σχόλια