Ορισμοί: Το τέλος ανοχής στον Φωτιά


Η... κάτω βόλτα πήρε τον διαιτητή Βασίλη Φωτιά (Πέλλας) στους ορισμούς, μετά το ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ που έδωσε στο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής και με το οποίο το 1-0 υπέρ του ΟΦΗ έγινε 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ. Με βάση τα παιχνίδια που μπήκε βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο Κλάτενμπεργκ δεν εμπιστεύεται και τόσο τον Φωτιά, με δεδομένο ότι σταμάτησε να επιλέγεται για σημαντικά παιχνίδια όπως στο παρελθόν.

Για αυτή τη διαιτησία του ο Φωτιάς τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές από τον Κλάτενμπεργκ και παράλληλα ο Άγγλος σταμάτησε την τηλεκριτική διαιτησίας! Από τότε, δηλαδή μετά το ματς της Τούμπας, ο Φωτιάς σφύριξε δυο ματς, σε δυο ήταν VAR αλλά σε τέσσερις μπήκε τέταρτος! Ναι, αν και διεθνής διαιτητής ο Φωτιάς σήκωνε ταμπέλες, παρότι στα περισσότερα παιχνίδια ως τέταρτοι ορίζονται ρέφερι από τη χαμηλότερη κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φωτιάς σφύριξε Λαμία-Αστέρας Τρίπολης και Βόλος-Αστέρας Τρίπολης, VAR ήταν στο Ιωνικός-ΟΦΗ και ΟΦΗ-Απόλλων και τέταρτος στους αγώνες Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης-Ιωνικός, Απόλλων-Ατρόμητος και Ολυμπιακός-Άρης.

Πάλι καλά να λέει ο Φωτιάς, καθώς με το λάθος που έκανε στο ματς ΠΑΟΚ-ΟΦΗ όπου όχι μόνο ακύρωσε γκολ των Κρητικών αλλά παράλληλα το έκανε για να δώσει ανύπαρκτο πέναλτι σε ακούσιο χέρι του Βούρου, έπρεπε να πάει στο σπίτι του. Επειδή δεν ήταν το μοναδικό λάθος που έκανε, έχει κάνει κι άλλα χοντρά λάθη.

Σχόλια