Τα πλέι οφ με... υποβιβασμό διεθνών διαιτητών


Οι ορισμοί των δυο πρώτων αγωνιστικών των πλέι οφ της Super League αποτελούν και μήνυμα ότι οι Έλληνες διαιτητές δεν είναι έτοιμοι για ντέρμπι καθώς τις δυο αγωνιστικές παιχνίδια σφύριξαν μόνο οι Μανούχος (Αργολίδας), Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) ενώ ο τελευταίος και οι Φωτιάς (Πέλλας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) μπήκαν σε παιχνίδια των πλέι άουτ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να δείτε καλύτερα ότι οι Ελληνες διεθνείς ρέφερι δεν απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης του Κλάτενμπεργκ, ακόμη και σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν, δηλαδή με προηγούμενους ορισμούς, επί προεδρίας του Αγγλου στην ΚΕΔ. Αντιμετωπίζονται το ίδιο με τους μη διεθνείς.

Την πρώτη αγωνιστική τα ματς των πλέι οφ σφύριξαν ο Μανούχος Ολυμπιακός-Αρης 2-1 με VAR τον Καραντώνη (Ημαθίας), ο Μαυροβούνιος Νταμπάνοβιτς Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-1 με VAR τον Πορτογάλο Ναρκίσο, ο Διαμαντόπουλος ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 με VAR τον Τζήλο. Στο VAR δεν μπήκαν διεθνείς Ελληνες, καθώς οι Καραντώνης, Τζήλος δεν έχουν το σήμα. Αντίθετα, οι διεθνείς Φωτιάς (Πέλλας) και Παπαπέτρου (Αθηνών) μπήκαν ως τέταρτοι, όπως και ο Περράκης (Αθηνών)!

Τη δεύτερη αγωνιστική ο Κουτσιαύτης (Αρτας) σφύριξε ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1 με VAR τον Αθηναίο Γκάμαρη, ο Ούγγρος Μπόγκναρ Αρης-Παναθηναϊκός 0-0 με VAR τον Πορτογάλο Γκουστάβο, ο Δανός Μπούρχαρντ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-1 με VAR τον συμπατριώτη του Σάντμπεργκ. Οι Κουτσιαύτης, Γκάμαρης δεν είναι διεθνείς. Οι διεθνείς μπήκαν στους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής των πλέι άουτ, τους οποίους σφύριξαν οι Διαμαντόπουλος, Φωτιάς, Παπαδόπουλος, ενώ σε ένα ματς μπήκε ξένος!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Παπαπέτρου (Αθηνών) δεν ορίστηκαν ως ρέφερι ή VAR στις δυο πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ ή στη μια των πλέι άουτ. Ο Κουμπαράκης (Κυκλάδων) είναι τραυματίας.   

 

Σχόλια