ΕΠΟ: Πέντε βγήκαν εκτός κούρσας για την προεδρία!


Τον Απρίλιο δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου ότι θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ομοσπονδίας, όμως αποτελεί κοινό μυστικό ότι δεν έχει τύχη να συμβεί αυτό, στις αρχαιρεσίες για τον αντικαταστάτη του Ζαγοράκη, οι οποίες προγραμματίστηκαν για την 1η Ιουνίου. Απόδειξη ότι το μπλοκ του νότου θέλει να επιβάλλει άλλον πρόεδρο, αποτελεί ότι έπαιξε το όνομα του Μπαλτάκου, άσχετα αν προέκυψαν αντιδράσεις από το μπλοκ του βορρά. («Δεν μπορώ να ανεχθώ υποψηφίους προέδρους, επειδή το θέλουν κάποιοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ», δήλωσε ο Δημοσθένης Κουπτσίδης που ανήκει στο μπλοκ που στηρίζεται από τον ΠΑΟΚ).

Εκτός από αυτό του Δημητρίου, προέδρου της ΕΠΣ Αθηνών, για την προεδρία της ΕΠΟ «έπαιξε» και το όνομα του ίδιου του Κουπτσίδη που σύμφωνα με πληροφορίες είχε την ίδια τύχη. Έπαιξε και βγήκε εκτός... γηπέδου, όπως και άλλα στην πορεία, από το Σεπτέμβριο και εντεύθεν, δηλαδή μετά την παραίτηση του Ζαγοράκη.

«Εκτός από τους Δημητρίου, Μπαλτάκο, υπάρχει και ο Αντωνίου», δήλωσε επίσης ο Κουπτσίδης. Ο Αντωνίου, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος, όμως θόλωσε τα νερά, καθώς πρόσθεσε ότι «αν υπάρχει ρεύμα προς ένα πρόσωπο, είτε αυτό είναι ο κύριος Δημητρίου, ο κύριος Μπαλτάκος ή κάποιο άλλο, δεν θα πρέπει να ανταγωνιστούμε». Ξέρετε γιατί θόλωσε τα νερά; Επειδή γνωρίζει πως δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία προς το πρόσωπό του ανάμεσα στο μπλοκ του νότου και στο μπλοκ του βορρά, όπου ανήκει ο ίδιος.

Θέμα... συνεννόησης υπήρξε και όταν έπεσαν τα ονόματα των Αγγελου Δανιήλ και του ταμία της ΕΠΟ Κλεάρχου Τζαφέρη για την προεδρία. Από το μπλοκ του βορρά ζήτησαν ένα πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής ενώ από τη δήλωση του Αντωνίου φάνηκε ότι ήταν διατεθειμένοι να δεχθούν τον Δημητρίου, όμως έκριναν σκόπιμο να βρουν ένα πρόσωπο που θα κάνει «κλικ» στην κυβέρνηση, δηλαδή να μην είναι πρόεδρος ΕΠΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βιάζονταν να το βγάλουν στο προεκλογικό... γήπεδο για να μην τους προλάβει η περίπτωση να επιβληθεί διοικούσα επιτροπή στην ΕΠΟ από τις FIFA, UEFA. Εκείνο που δεν έχουν αντιληφθεί είναι ότι το ποτήρι για την ΕΠΟ ξεχείλισε τόσο εξαιτίας της παραίτησης του Ζαγοράκη όσο και επειδή καθυστερούν την ολιστική μελέτη, την οποία δεν υλοποίησαν εξ ολοκλήρου αλλά στα σημεία που τους βόλευαν, κόντρα στις αυστηρές συστάσεις των FIFA, UEFA, απόδειξη ότι καλά κρατεί το οικονομικό εμπάργκο που επέβαλαν στην ΕΠΟ.




 

Σχόλια