1) Ο Κλάτενμπεργκ βλέπει ότι δεν μπορούν οι ρέφερι της SL 2, 2) Η ψυχρολουσία για τα... συνεργεία


Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δεν εμπιστεύεται τους ρέφερι της Super League 2 και για αυτό δεν προχωρά σε σαρωτικές αλλαγές στον πίνακα της μεγάλης κατηγορίας. Σα να μην έφτανε αυτό, δεν τους δίνει ευκαιρίες ούτε στο πρωτάθλημα που αγωνίζονται!

Παράλληλα, το... χτύπημα στα «συνεργεία» θα έχει και συνέχεια, με δεδομένο ότι το περασμένο καλοκαίρι δεν ανέβασε διαιτητή της δεύτερης κατηγορίας στην πρώτη, περίπου το ίδιο θα συμβεί και το επόμενο καλοκαίρι. Όλα δείχνουν ότι οι αλλαγές στον πίνακα της Super League θα είναι ελάχιστες και το πολύ πολύ να επιστρέψουν κάποιοι από τους ρέφερι που ο ίδιος ο Κλάτενμπεργκ υποβίβασε ενόψει της τρέχουσας σεζόν.

Η απόδειξη ότι ο Κλάτενμπεργκ θεωρεί ότι στη δεύτερη κατηγορία δεν υπάρχουν ικανοί διαιτητές για να σηκώσουν μεγάλο βάρος είναι ότι έβαλε τον Μανούχο (Αργολίδας) για να σφυρίξει το σημερινό εξ αναβολής ντέρμπι (3 μ.μ.) Λεβαδειακός-Καλλιθέα για το πρωτάθλημα της SL 2. Το ίδιο είχε κάνει και την περασμένη Κυριακή, ορίζοντας τον Ευαγγέλου (Αθηνών) στο παιχνίδι Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ και τον Ζαμπαλά στο Κηφισιά-ΟΦΙ. Επίσης, κι άλλοι ρέφερι της Super League διαιτήτευσαν παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας (Τσέτσιλας, Γκάμαρης, Περράκης, Αγγελάκης). Αξίζει να προσθέσουμε ότι κάτι δείχνει το γεγονός ότι γίνονται όλο και περισσότεροι όσο το πρωτάθλημα δυσκολεύει το πρωτάθλημα της SL 2.

Για τα ματς της 26ης αγωνιστικής, το Σαββατοκύριακο (26-27/2), και με δεδομένη τη διακοπή της μεγάλης κατηγορίας ο Κλάτενμπεργκ όρισε διαιτητές της Super League στα 9 από τα 14 ματς της Super League 2. Πιο συγκεκριμένα οι διεθνείς Μανούχος, Διαμαντόπουλος, αλλά και οι Κουτσιαύτης, Γκορτσίλας, Τσέτσιλας, Γκάμαρης, Ζαμπαλάς, Περράκης, Αγγελάκης.

Αν ήταν στο χέρι του, ο Κλάτενμπεργκ θα όριζε ξένους και στη δεύτερη κατηγορία. Όμως, τον σταμάτησε η διοργανώτρια, επειδή θεωρεί πως είναι πολλά τα έξοδα, με αφορμή τον ορισμό του Κροάτη Μπέμπεκ στο παιχνίδι Βέροια-ΑΕΛ 1-1.

 

Σχόλια