Παρασκήνιο: Ο Δημητρίου εξασφάλισε παράταση εκλογών μέχρι τον Ιούνιο, με απευθείας τηλεφώνημά του στη FIFA - Προεδρεύων με ημερομηνία λήξης


Προεδρεύων με ημερομηνία λήξης είναι πλέον ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Δημητρίου, αφού την 1η Ιουνίου θα παραδώσει τη σκυτάλη του νο 1 παράγοντα της ομοσπονδίας, όπως εξελίχθηκε, μετά την παραίτηση του Ζαγοράκη. «Αποφάσισε τη σύγκληση της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης για την εκλογή του νέου προέδρου της Ε.Π.Ο μαζί με την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας την 1η Ιουνίου 2022», είναι μια από τις αποφάσεις που πήρε την Τρίτη (22/2) η ΕΕ της ομοσπονδίας.

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Δημητρίου δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, δεν θα τον στηρίξει το μπλοκ του βορρά. Σε αυτό να προσθέσουμε ότι FIFA, UEFA, σε συνεργασία με την κυβέρνηση, θα κάνουν προσπάθεια για να βρεθεί πρόεδρος κοινής αποδοχής, προκειμένου να «τρέξει» και την υλοποίηση της ολιστικής μελέτης. Πρέπει να περάσουν κι άλλα, π.χ. πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, τα οποία η ΕΠΟ έβαλε ...κάτω από το χαλί.

Παρασκήνιο: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημητρίου εξασφάλισε παράταση εκλογών μέχρι τον Ιούνιο, με απευθείας τηλεφώνημά του στη FIFA. Η παγκόσμια ομοσπονδία ήθελε εκλογές, το αργότερο μέχρι τον Απρίλιο.



Σχόλια