«Καταπέλτης» των FIFA, UEFA, έβαλαν... φρένο στην ΕΠΟ για τον Φιλιππούση


-Τους πήραν χαμπάρι μέχρι και στην Ελβετία! Η ΕΠΟ έγινε διεθνώς ρεζίλι, λόγω του Ιάκωβου Φιλιππούση.  

 

Με παρέμβαση των FIFA-UEFA, ορίστηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- προσωρινός Εκτελεστικός Διευθυντής (CEO) και όχι μόνιμος! Κάτι που συνέβη στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, την Τρίτη 22/2.

Το σχέδιο ήταν να μονιμοποιηθεί. Ωστόσο, η θητεία του θα κριθεί εκ νέου τον Ιούνιο, όταν θα γίνουν εκλογές για τον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Αυτό δείχνει ότι οι Υπερομοσπονδίες παρακολουθούν την ΕΠΟ στενά και δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω…

Έμαθαν ότι έγινε εμφύλιος πόλεμος για το συγκεκριμένο στέλεχος, μεταξύ των παραγόντων της Ομοσπονδίας, καθώς άλλοι τον ήθελαν και άλλοι όχι. Αποτελούσε και αποτελεί σταθερό σημείο… διχασμού, μέσα στην Ομοσπονδία.

Βρέθηκε, έτσι η «χρυσή τομή» μέσω της προσωρινότητας του Φιλιππούση, στο πόστο του.

Φάνηκε, βέβαια, για άλλη μια φορά ότι το… μπλοκ του βορρά παραμένει… ουρά στην ΕΠΟ, καθώς όλο λένε ότι θα θέσουν βέτο για την παρουσία Φιλιππούση και αντιθέτως εκείνος αναβαθμίστηκε, από Εκτελεστικός Γραμματέας.

Για τη θέση νέου Εκτελεστικού Γραμματέα προορίζεται η υπερδιευθύντρια Μυρσίνη Ψαρροπούλου…

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ, από τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής: Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ όρισε Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ομοσπονδίας τον μέχρι πρότινος εκτελεστικό γραμματέα Ιάκωβο Φιλιππούση, στον οποίο ανατέθηκαν τα καθήκοντα μέχρι την εκλογή του νέου προέδρου.

** Ο Εκτελεστικός Διευθυντής θα προσληφθεί το καλοκαίρι με διεθνή διαγωνισμό, λένε στην ΕΠΟ. Αυτό δεν το κάνουν μόνοι τους, αλλά τους το επέβαλαν οι υπερομοσπονδίες, επειδή τις αγνόησε.

Σχόλια