Σουηδία-Βουλγαρία… συμμαχία: Δεν μέτρησαν δυο γκολ του Ελ Αραμπί


SUPERLEAGUE 2021-22

25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ 2-0

Διαιτητής: Έκμπεργκ (Σουηδία)

Βοηθοί: Κόλουμ (Σουηδίας),

Κλίβερ (Σουηδία)

4ος: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

VAR: Στογιάνοφ (Βουλγαρία)

ΑVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Παρατηρητής: Μπίκας (Χαλκιδικής)

1', 3': Σωστά ο Κλίβερ υπέδειξε οφσάιντ παίκτες του Ολυμπιακού.

6’, 7': Τα ίδια ισχύουν και για τον Κόλουμ για τα οφσάιντ σε βάρος των παικτών του ΟΦΗ.

11': Ο Ελ Αραμπι πέτυχε γκολ ο διαιτητής αρχικά μέτρησε το γκολ, όμως μετά από έλεγχο που έγινε από το VAR (= Στογιάνοφ) συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παίξιμο της μπάλας με το χέρι από τον σκόρερ. Οταν ο Εκμπεργκ είδε την φάση, σωστά, σφύριξε επιθετικό φάουλ για το χέρι και ακυρώθηκε το γκολ.

66’: Αρχικά ο διαιτητής μέτρησε το γκολ του Ελ Αραμπί, όμως μετά από παρέμβαση του VAR συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση παίξιμο της μπάλας με το χέρι από τον Μασούρα, μετά που είδε την φάση στην οθόνη, σωστά, αποφάσισε να ακυρώσει το γκολ. Όπως φαίνεται η μπάλα βρίσκεται στο χέρι του Μασούρα (οριακά, κάτω από την μασχάλη του, στο μπράτσο του).

70': Σωστά απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Γιαννούλη, γιατί κράτησε τον Μασούρα και αποστέρησε προφανή ευκαιρία για γκολ. Έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με τον διαιτητή. (Αρχικά φάνηκε ότι ο Εγμπεργκ μπερδεύτηκε, πιστεύοντας ότι η παράβαση έγινε από τον τερματοφύλακα Επασί, όμως ο VAR ενημέρωσε ότι σωστά αποχώρησε για τα αποδυτήρια ο Γιαννούλης.

 

Σχόλια