Όταν ο αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣ Αχαϊας αναγκάζεται να ζητήσει συγγνώμη για διαιτητική σφαγή – Ποιος είναι; Η Επιτροπή Διαιτησίας;


Κώστας Ντάσιος: “Ο Πήγασος έχει άλλη φιλοσοφία, συγγνώμη…”

ΠΗΓΗ: www.patragoal.gr

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κύριου Φωκά έχει ο Πήγασος Μπεγουλακίου, με τα social media του συλλόγου να έχουν πάρει «φωτιά» με τις επίμαχες φάσεις από το χθεσινό ντέρμπι με τον Ατρόμητο Πατρών που έκρινε την είσοδο στα πλέι οφ. Το μέλος της ΕΠΣ Αχαΐας, Κώστας Ντάσιος προέβη σε δήλωση στο patragoal.gr υμνώντας του ανθρώπους του Μπεγουλακίου για τη συμπεριφορά που κράτησαν όλο αυτό το διάστημα, ζητώντας τους μάλιστα και συγγνώμη:

Kατά την διάρκεια του αγώνα, την λήξη του και κατά την σημερινή του στάση προσωπικά για μένα που έχω διατελέσει ποδοσφαιριστής και παράγοντας θέλω να τους πω ότι για μένα είναι πρωταθλητές, μέσα στην καρδιά μας. Είμαι υπερήφανος που έχουμε στις τάξεις μας ένα τέτοιο σωματείο που δείχνει ότι μέσα από τον αθλητισμό προάγει και μια άλλη φιλοσοφία, όπως το κοινωνικό του πρόσωπο που βγάζει τα τελευταία χρόνια με κάποιες πράξεις που φαντάζουν μικρές, αλλά έχουν τεράστια σημασία για το κοινωνικό σύνολο.

Μάγκες είναι αυτοί που όταν θίγονται «διαιτητικά» με τέτοιες αποφάσεις και κρατάνε τον ηθικό πήχη στην τελεία ακεραιότητά του. Σαν Κώστας Ντάσιος τους εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο που επιτελούν, όσον αφορά το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο που είναι η κοιτίδα για την ΕΠΣ Αχαΐας και τους εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι κάνουν. Συγγνώμη…».

***ΤΟ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΟΦΣΑΪΝΤ ΕΝΏ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ.


Σχόλια