Για το Βιβλίο Γκίνες: Ακυρώθηκαν τέσσερα γκολ ως οφσάιντ και τα τέσσερα του Απόλλωνα –Σωστές αποφάσεις...


SUPERLEAGUE 2021-22

25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-2

Διαιτητής: Καμπάκοφ (Βουλγαρία)

Βοηθοί: Μαργαρίτοφ,

Βάλκοφ (Βουλγαρία)

4ος: Φωτιάς (Πέλλας)

VAR: Στογιάνοφ (Βουλγαρία)

ΑVAR: Μπαλτάς (Αχαϊας)

Παρατηρητής: Τικόζογλου (Μακεδονίας)

 

16': Σωστά ο βοηθός Βάλκοφ υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ του Απόλλωνα (Τσίμπσαχ) και ακυρώθηκε το γκολ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR.

26': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ, τον Ιωαννίδη του Απόλλωνα.

44’ - 45'+1’: Αρχικά ο Βάλκοφ δεν υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ του Απόλλωνα (Ντομίνγκες), όμως μετά από έλεγχο VAR, με χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ, σωστά ακυρώθηκε το γκολ. Ο Ντομίνγκες ήταν οριακά σε θέση οφσάιντ.

46' - 48': Σωστά σφύριξε πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου, όταν ο Ντεντάκης ανέτρεψε τον Κουλούρη. Σωστή και η κίτρινη κάρτα γιατί στέρησε προφανή ευκαιρία για γκολ. Με την εκτέλεση του έγινε το 0-1. Ευστόχησε ο Κουλούρης.

56': Σωστά ο βοηθός Μαργαρίτοφ υπέδειξε οφσάιντ τον Γιαννιώτα του Απόλλωνα.

59' – 62’: Σωστά ο Μαργαρίτοφ υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Ντάουντα του Απόλλωνα και ακυρώθηκε το γκολ. Εγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR. Οριακή και αυτή η φάση.

64': Οι παίκτες του Απόλλωνα ζήτησαν πέναλτι, ο διαιτητής έδωσε συνέχεια, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με τον διαιτητή, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

65’ -69': Αρχικά ο βοηθός Μαργαρίτοφ δεν υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Απόλλωνα (Γιαννιώτα) και στην συνέχεια ο Ντάουντα πέτυχε γκολ, όμως μετά από έλεγχο που έγινε από το VAR με χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ σωστά ακυρώθηκε το γκολ. Ο Γιαννιώτας ήταν οριακά σε θέση οφσάιντ.

85': Σωστά ο Μαργαρίτοφ υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Απόλλωνα (Ιωαννίδης).

90’+10’: Ο Κάστρο επιδίωξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για να αποβληθεί, εκτέλεσε το φάουλ σκόπιμα (δύο φορές) και σωστά τον απέβαλε.

Σχόλια