Στο ύψος του ο Τσέτσιλας, ξέσπασμα Αναστασίου κατά Ευαγγέλου - «Να μας εξηγήσει, εάν υπάρχει δυναμόμετρο να ξέρουμε και εμείς».


SUPERLEAGUE 2021-22

25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ 0-0

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς),

Τζιουβάρας (Κοζάνης)

4ος: Γκάμαρης (Αθηνών)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΑVAR: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

Παρατηρητής: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

16', 20': Σωστές υποδείξεις οφσάιντ από τον Δημητριάδη σε βάρος παικτών του Βόλου.

21-22': Ο Καρέλης βρέθηκε στο έδαφος καθώς ο Αλχο του κρατούσε τη φανέλα. Ο Τσέτσιλας έδωσε συνέχεια, στην επόμενη διακοπή περίμενε να γίνει έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Ευαγγέλου) που έπρεπε να συστήσει στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για το κράτημα που υπήρξε.

«Θέλω να μας εξηγήσει για τη φάση του Καρέλη ο κ. Ευαγγέλου εάν υπάρχει δυναμόμετρο. Εάν υπάρχει τράβηγμα είναι πέναλτι. Να μας εξηγήσει εάν υπάρχει δυναμόμετρο να ξέρουμε και εμείς», δήλωσε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου στο τέλος του αγώνα.

39': Σωστά ο Τζιουβάρας υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Παναιτωλικού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

42’: Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Ρομέρο του Βόλου, επειδή κράτησε τον αντίπαλο του οριακά εκτός μεγάλης περιοχής, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με τον διαιτητή. Η παράβαση έγινε εκτός περιοχής.

52’: Ο Τσέτσιλας είχε δώσει συνέχεια (άουτ), όταν υπήρξε πέσιμο του Κορνέλιους του Παναιτωλικού στην περιοχή πέναλτι του Βόλου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Υπήρξε μια ελαφριά επαφή στο ώμο του Κορνέλιους από τον Γκιουλεν του Βόλου που κρίνεται φυσιολογική.

66': Σωστά ο Δημητριάδης υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Παναιτωλικού.

71': Σωστά ο Τζιουβάρας υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Βόλου.

Μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα ο Φερνάντες του Βόλου διαμαρτυρήθηκε σκόπιμα στο διαιτητή για να του υποδείξει κόκκινη κάρτα, ώστε να τιμωρηθεί μόνο με μια αγωνιστική. Όπως και έγινε...

Σχόλια