Ο Κλάτενμπεργκ δίνει δεύτερη ευκαιρία σε πέντε διαιτητές


-Παρότι ο Βάτσιος δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της Ξάνθης σε ανατροπή του Γκάβριτς στο 26’ του εκτός έδρας αγώνα της με τον Θεσπρωτό, ο ρέφερι ορίστηκε τέταρτος στο εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης (23/2) Λαμία-Αστέρας Τρίπολης.

-Στα εξ αναβολής τέταρτοι ορίστηκαν και οι Κουκούλας, Τσαγκαράκης (Αρης-Ατρόμητος και Ιωνικός-Απόλλων, αντίστοιχα).



Το συμπέρασμα έχει να κάνει με το ότι ο Κλάτενμπεργκ εξακολουθεί να θεωρεί ότι στη Super League 2 δεν υπάρχουν διαιτητές ικανοί για τη μεγάλη κατηγορία. Οι κακές γλώσσες λένε ότι υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης, λόγω των «συνεργείων» και για αυτό προσέχουν, με αποτέλεσμα σε κρίσιμα ματς να βάζουν μέχρι και διαιτητές από τη Super League.

Απόδειξη ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ θεωρεί ότι στη δεύτερη κατηγορία δεν υπάρχουν διαιτητές είναι ότι δίνει δεύτερη ευκαιρία σε ρέφερι που υποβίβασε το καλοκαίρι! Κάποιους, συγκεκριμένα τον Τσαγκαράκη της ΕΠΣ Χανίων και τον Κουκούλα της ΕΠΣ Λέσβου, όρισε σε παιχνίδι της Super League, όπως και τον Βάτσιο (Δυτικής Αττικής), άσχετα αν το δικό του αναβλήθηκε αλλά θα τον ορίσει ξανά, όπως το ίδιο θα συμβεί και με τον Μαλούτα (Ημαθίας) αλλά και με τον Βρεσκα της ΕΠΣ Πιερίας. Οι Τσαγκαράκης, Κουκούλας θα πάρουν ξανά ευκαιρία, το ίδιο θα συμβεί και με τους άλλους τρεις, τους Βρεσκα,  Βάτσιο και Μαλούτα.

Οι πέντε προαναφερόμενοι διαιτητές έχουν ένα κοινό σημείο. Υποβιβάστηκαν το καλοκαίρι. Έτσι ο Κλάτενμπεργκ αποφάσισε να τους δώσει δεύτερη ευκαιρία. Επίσης, όσον αφορά στους «νέους», αυτούς που άρχισαν να σφυρίζουν από το καλοκαίρι, πίσω έχει μείνει μόνο ο Τσέτσιλας (Γρεβενών), τον οποίο άρχισαν να ορίζουν στη Super League 2 και λογικά θα πάρει την ευκαιρία του και στην μεγάλη κατηγορία, όπου έχει σφυρίξει μόνο ένα ματς, ο μόνος από τους έξι «νέους» που έχει μείνει πίσω, και λογικά θα πάρει την ευκαιρία του και στη Super League.

Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι από τους νέους, σχετικά με τα παιχνίδια που σφύριξαν, πολύ μπροστά είναι ο Περράκης (Αθηνών) ο οποίος ήδη σφύριξε οκτώ ματς και ακολουθούν οι: Γκάμαρης (Αθηνών) με έξι, οι Αγγελάκης (Μακεδονίας), Ζαμπαλάς (Ηπείρου) και Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) με τέσσερα και ο Τσέτσιλας με ένα.  

Σχόλια