Θα κάνουν... παρέλαση τα 8 από τα 14 πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ!


-Ο Διαμαντόπουλος είχε συμμετοχή στα τέσσερα, ο Κουτσιαύτης έδωσε άλλα τέσσερα και οι Καραντώνης, Διαμαντόπουλος ήταν μαζί στο ένα! Η... χαρά του Κούρτιτς είναι οι τρεις ρέφερι!

 

 

 

Σε κάθε ματς έχουμε τρεις διαιτητές, αυτόν που σφυρίζει, τον τέταρτο και έναν στο VAR. Ισάριθμοι είναι και οι βοηθοί, δυο στο χορτάρι και ένας AVAR.

Απαραίτητος ο πρόλογος για να σημειώσουμε ότι στο ματς της Κυριακής ΠΑΟΚ-Ιωνικός, σα να μην έφτανε που ορίστηκαν Ελληνες διαιτητές (ενώ στα τέσσερα από τα επτά παιχνίδια της 25ης αγωνιστική μπήκαν ξένοι), ορίστηκαν οι ρέφερι που... σφράγισαν τα 8 από τα 14 πέναλτι, τα οποία έχει πάρει ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα. Πιο συγκεκριμένα ο διαιτητής Διαμαντόπουλος είχε συμμετοχή στα τέσσερα, ο τέταρτος Κουτσιαύτης έδωσε τέσσερα και ο VAR Καραντώνης καταλόγισε ένα με επιβεβαίωση από τον Διαμαντόπουλο! Κανονική παρέλαση, δηλαδή! Η ...χαρά του Κούρτιτς είναι οι συγκεκριμένοι ρέφερι!

Ο Διαμαντόπουλος μπορεί να μην έδωσε πέναλτι στο ματς ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1, όμως είχε συμμετοχή σε άλλα τέσσερα.

Ηταν VAR στο παιχνίδι της 14η αγωνιστικής ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-1 και κάλεσε τον Φωτιά (Πέλλας) που είδε τη φάση στην οθόνη και καταλόγισε το πέναλτι με το οποίο έγινε το 0-1. Επίσης, ήταν VAR και σε δυο που καταλόγισε ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου) στο ματς της 16ης αγωνιστική ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-0. Μάλιστα, πριν το δεύτερο πέναλτι ο Ζαμπαλάς έδωσε συνέχεια, όμως ο Διαμαντόπουλος τον κάλεσε στην οθόνη και «είδε» χέρι του Ντουάρτε!

Προσθέστε και αυτό που έδωσε ο Καραντώνης την 6η αγωνιστική (στο εντός έδρας 4-4 με τον Βόλο), το οποίο έχασε ο Βιεϊρίνια. Ήταν με VAR τον Διαμαντόπουλο! Να μην ξεχνιόμαστε, στο ΠΑΟΚ-Ιωνικός ο Καραντώνης θα είναι VAR.

Ο Κουτσιαύτης (Αρτας) είναι ο διαιτητής που δίνει δυο δυο τα πέναλτι στον ΠΑΟΚ:

8η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Απόλλων 4-1 (δυο πέναλτι, το 1-0 και το 4-1). Στο VAR ο Ευαγγέλου (Αθηνών).

 15η ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 3-2 (δυο πέναλτι, το 2-1 και το 3-2) * Στο VAR ο Κριστόφερσεν (Δανία).

Σχόλια