Ο Σιδηρόπουλος τα έκανε μαντάρα στον πειθαρχικό έλεγχο: 1) Δεν απέβαλε τον Φατιόν, 2) Χρειάστηκε παρέμβαση του VAR για να αποβάλει τον Ράιλι – Τα... μούσκεψε σε ματς που έληξε 4-0!


-Ούτε άπειρος ρέφερι δεν γίνεται να το... καταφέρει αυτό!

 

SUPER LEAGUE 2021-2022

εξ αναβολής αγώνες

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 4-0

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Μωυσιάδης (Γρεβενών),

Δημητριάδης (Καστοριάς)

4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

AVAR: Νικολαϊδης (Μακεδονίας)

Παρατηρητής:  Ιωσηφόγλου (Αθηνών)

20’: Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Φατιον του Απόλλωνα για σκληρό μαρκάρισμα σε βάρος του Αοσμαν. Μετά την επανέναρξη του αγώνα ο Φατιόν στο ίδιο λεπτό έκανε δύο παραβάσεις αντιαθλητικής συμπεριφοράς, αρχικά είχε κρατήσει τον αντίπαλο του, αλλά ο Σιδηρόπουλος έπαιξε το πλεονέκτημα, στη συνέχεια όταν αντίπαλος του έφευγε στην αντεπίθεση τον κράτησε και έπρεπε να τον αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ολοι στον πάγκο του Ιωνικού διαμαρτυρήθηκαν έντονα και αντί να αποβάλλει τον Φατιόν, υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον συνεργάτη του Δημήτρη Σπανού.

57': Σωστά ο Σιδηρόπουλος σφύριξε πέναλτι σε ανατροπή του Ιωαννίδη από τον Βαλεριάνο. Με την εκτέλεση του από τον Ιωαννίδη, αρχικά ο τερματοφύλακας απέκρουσε, όμως στην επαναφορά της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα ο Τσιλούλης, ο Σιδηρόπουλος ακύρωσε σωστά το γκολ, επειδή ο Τσιλούλης είχε παραβεί την απόσταση των 9,15 πριν παίξει την μπάλα ο Ιωαννίδης. Η φάση εξετάστηκε από το VAR.

62', 68', 85', 90': Ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ παίκτες του Απόλλωνα, σωστές υποδείξεις.

64': Ο Σιδηρόπουλος, αρχικά, υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Ράιλι του Απόλλωνα για σκληρό μαρκάρισμα στον Μάντζη και ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης, όμως μετά από παρέμβαση του VAR (Τζοβάρας) συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για κόκκινη κάρτα (αποστέρηση προφανής ευκαιρίας για γκολ. Ο Σιδηρόπουλος είδε την φάση στην οθόνη πήρε πίσω την κίτρινη κάρτα και σωστά υπέδειξε κόκκινη στον Ράιλι.

81': Αρχικά ο Σιδηρόπουλος έδωσε άουτ όταν ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα απέκρουσε ξεκάθαρα την μπάλα και την έστειλε κόρνερ, όμως οι παίκτες του Ιωνικού διαμαρτυρήθηκαν και άλλαξε την απόφαση του και έδωσε σωστά κόρνερ.

Σχόλια