Ο Καραντώνης είδε πέναλτι που δεν ήταν υπέρ της ΑΕΚ, ο Μανούχος ήθελε VAR για πέναλτι μαρς κατά της ΑΕΚ, άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη!


SUPER LEAGUE 2021-22

20ή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ-ΒΟΛΟΣ 1-2

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας),

Παπαδάκης (Ηρακλείου)

4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Καραντώνης (Ημαθίας)

AVAR: Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής)

Παρατηρητής: Καρατζάς (Εύβοιας)

 

6' – 8’: Αρχικά, ο Μανούχος έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι σε πτώση του Τσούμπερ μέσα στην περιοχή του Βόλου. Όμως, ο Καραντώνης τον φώναξε στο VAR (σ.σ. πάνω φωτογραφία) και ο διεθνής ρέφερι καταλόγισε πέναλτι-φάντασμα υπέρ της ΑΕΚ.  Υπήρξε μια ελαφριά επαφή από τον Πουρίτα του Βόλου στο πόδι του Τσουμπερ, όμως αυτή η επαφή είναι φυσιολογική, (όπως τρέχουν και οι δύο στην προσπάθεια τους να διεκδικήσουν την μπάλα συγκρούστηκαν και παράλληλα φαίνεται πως ο Τσούμπερ πάει πάνω στο αντίπαλό του). Παράλληλα, ο Καραντώνης, κακώς, συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση, δεν υπήρξε ένα «ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΛΑΘΟΣ», όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο του VAR. Με την εκτέλεση του η μπάλα κατέληξε άουτ. Ο Τσούμπερ την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

25': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα Φαν Βέερτ του Βόλου για ριψοκίνδυνο παίξιμο.

32': Κακώς, ο Παπαδάκης δεν υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της ΑΕΚ, η μπάλα με την ολοκλήρωση της επίθεσης κατέληξε κόρνερ υπέρ της ΑΕΚ.

63': Κακώς ο Παπαδάκης υπέδειξε άμεσα οφσάιντ στον Ρεγκατέν, έπρεπε να περιμένει να ολοκληρωθεί η επίθεση.

83' - 84': Δεν γίνεται να θέλει VAR ένας διεθνής διαιτητής σαν το Μανούχο για να δώσει πέναλτι υπέρ του Βόλου. Ο Τζαβέλλας έριξε αγκωνιά στον Ρίνερ και το πέναλτι είναι μαρς. Σωστά τον φώναξε ο Καραντώνης στην οθόνη και δεν γινόταν να μην το δώσει, ήταν εξόφθαλμή παράβαση. Με την εκτέλεση του έγινε το 1-2.

87': Σωστά ο Μανούχος, απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Βαν Βέερτ όταν μετά από το φάουλ που έκανε διαμαρτυρήθηκε και είχαν και αψιμαχία με τον Ρότα, που του υπέδειξε και σε αυτόν κίτρινη κάρτα.

Μετά πάλι ο Παπαδάκης υπέδειξε οφσάιντ για τα πανηγύρια σε βάρος του Βόλου.

Σχόλια