Ο Καραντώνης έβγαλε ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς, με VAR τον Γκάμαρη – Πολλές οι φάσεις...


ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΒΑΝΣ

ΛΑΜΙΑ – ΆΡΗΣ 1-0 (παράταση)

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Κόλλιας (Ηπείρου),

Μωυσιάδης (Γρεβενών)

4ος: Ματσούκας (Αιτ/νιας)

VAR: Γκάμαρης (Αθηνών),

AVAR: Σαμοϊλης (Αθηνών)

Παρατηρητής: Αγαδάκος (Πειραιά)

9': Σωστά ο Κόλλιας υπέδειξε οφσάιντ σε βάρος του Καραμάνου της Λαμίας.

10': Σωστά ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Μαντσίνι του Άρη, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

14': Σωστά ο Καραντώνης σφύριξε πέναλτι υπέρ του Άρη όταν ο Μπεχαράνο μάρκαρε αντικανονικά τον Μπερτογλιο, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Ο παίκτης της Λαμίας ανέτρεψε τον αντίπαλό του με το σώμα του. Με την εκτέλεση του η μπάλα κατέληξε άουτ. Στην συνέχεια σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπεχαρανο γιατί διαμαρτυρήθηκε.

64': Ο Μαντσίνι του Άρη σουτάρει προς την εστία της Λαμίας και ο Σαράνοφ την σταμάτησε ελάχιστα πριν περάσει εξ ολοκλήρου την γραμμή, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Από το μακρινό πλάνο που έδειξαν δεν είναι ξεκάθαρο αν η μπάλα είχε περάσει εξ ολοκλήρου την γραμμή. Μόνη αξιόπιστη λύση  να υπήρχε η γραμμή της τεχνολογίας, (Goal-line technology).

77'': Σωστά ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Ρόμανιτς της Λαμίας, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

110': Η Λαμία ζήτησε πέναλτι σε πέσιμο του Προβυδάκη στην περιοχή πέναλτι του Άρη, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Δεν υπήρξε παράβαση.

120+3’: Σωστά ο Καραντώνης πέναλτι υπέρ του Άρη όταν Τζανδάρης μάρκαρε αντικανονικά τον Μπρούνο Γκάμα. Με την απόφαση συμφώνησε και ο VAR (Γκάμαρης). Στην εκτέλεση του απέκρουσε ο Σαράνοφ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR για την σωστή διαδικασία εκτέλεσης του πέναλτι, αλλά και της θέσης του τερματοφύλακα. Ο Σαράνοφ πατούσε τη γραμμή, ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ



Σχόλια