Αυτά είναι τα λάθη υπέρ του ΠΑΟΚ που προκάλεσαν τις άλλες ομάδες


Σε έξι παιχνίδια του προέκυψαν αντιδράσεις για τις αλλοιώσεις αποτελεσμάτων υπέρ του.

 

Χωρίς υπερβολή, άλλωστε θα συμφωνήσουν και αρκετές ομάδες της Super League, η βαθμολογία έχει αλλοιωθεί, εξαιτίας των λαθών υπέρ του ΠΑΟΚ. Ειδικά, χωρίς τα... αγαπημένα της πέναλτι (= συνολικά 13, να μην ξεχνιόμαστε), η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα είχε απλά «παγώσει» στο -9 από τον Ολυμπιακό αλλά θα είχε «καταψυχθεί», στο μέσον της βαθμολογίας, θα τον είχαν αφήσει πίσω μέχρι και οι ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης!

Τα λάθη υπέρ του ΠΑΟΚ προκάλεσαν συνολικά έξι ομάδες, είτε μέσω επίσημων ανακοινώσεων, είτε μέσω δηλώσεων, είτε μέσω διαρροών, είτε μέσω αντιδράσεων. Στη λίστα των εξοργισμένων βρίσκονται οι ΟΦΗ, Απόλλων, Λαμία, ΑΕΛ, Παναιτωλικός, μέχρι και ο Παναθηναϊκός που υπέστη «συμμαχική» αδικία.

Ο ΟΦΗ (ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-0, την 13η αγωνιστική) αντέδρασε επειδή ο Φωτιάς (Πέλλας), μετά από... κλήση του Τζοβάρα στο VAR, μετέτρεψε το 0-1 του Τσιλιανίδη σε 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, μετά από ανύπαρκτο πέναλτι του Κούρτιτς. «Δεν ξέρω εάν άλλαξαν οι κανονισμοί χθες το βράδυ, αλλά όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο ξέρουμε ότι αυτό δεν ήταν πέναλτι», δήλωσε Νιόπλιας για το ακούσιο χέρι του Βούρου. «Ο Φωτιάς μας έκαψε για ακόμα μία φορά», τόνισε ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης. Καθόλου τυχαίο ότι μετά το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο προαναφερόμενο ματς, ο Κλάτενμπεργκ σταμάτησε την τηλεκριτική.

Η Λαμία (ΠΑΟΚ-Λαμία 2-1, την 13η αγωνιστική) φώναξε επειδή ακυρώθηκε γκολ του Τσούκαλου στο 93’. «Πόσο πιο πολύ θα ξεφτιλίσετε το ελληνικό ποδόσφαιρο, ελληνική διαιτησία; Σιδηρόπουλε είσαι απαράδεκτος, παραποιείτε φάσεις με το VAR», δήλωσε ο μεγαλομέτοχος, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Παράπονα για το πέναλτι, από το οποίο προήλθε το 2-1, διέρρευσε και ο Παναθηναϊκός, μετά το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 1-3, την 8η αγωνιστική. Δεν έκρυψε ότι αδικήθηκε από τον Ισπανό Γκράντε.

Ο Απόλλων (ΠΑΟΚ-Απόλλων 4-1, την 8η αγωνιστική) δύσκολα θα ξεχάσει τη διαιτησία του Κουτσιαύτη (Αρτας), με VAR τον Ευαγγέλου (Αθηνών). Όχι μόνο καταλογίστηκαν δυο ανύπαρκτα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, δεν δόθηκε και ένα... μαρς στον Απόλλωνα. «Ντροπή και μόνο ντροπή», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ, ενώ έστειλαν και εξώδικο στον Κλάτενμπεργκ, ζητώντας ξένο διαιτητή σε επόμενα ματς, αίτημα που ικανοποιήθηκε σε αυτό με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, δεν πέρασε απαρατήρητη η αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου, πριν λήξε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-2 την 3η αγωνιστική, επειδή τα σφυρίγματα του Κουμπαράκη (Κυκλάδων) του προκάλεσαν εκνευρισμό. Μάλιστα, είχε και έντονο διάλογο με τον ΠΑΟΚ.

«Δυστυχώς μας κλέψανε την πρόκριση με το μαϊμού φάουλ, που έγινε από αμυντικό αντί για επιθετικό υπέρ μας, με την αλλοπρόσαλλη απόφαση του Μανούχου στο 96ο λεπτό του πρώτου αγώνα», ανέφερε η ΑΕΛ μετά τον αποκλεισμό της από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

Σχόλια