Ετσι θα κάνουν πόλεμο στον Κλάτενμπεργκ


Τρία βήματα περιλαμβάνει το σκοτεινό σχέδιο για να μη μείνει ο Κλάτενμπεργκ στην ΚΕΔ, όμως με το όνειρο θα μείνουν, επειδή ο Άγγλος λογοδοτεί μόνο στις FIFA, UEFA και επειδή η παραμονή του, η επέκταση του συμβολαίου από το καλοκαίρι και μετά, έχει ήδη δρομολογηθεί. 

Βήμα πρώτο: Όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις θα έχουν παρατηρήσει ότι από την «εξυγίανση» βάζουν μπροστά τις «μικρομεσαίες» ομάδες για να επιτίθενται στον Κλάτενμπεργκ, με σκοπό να καλλιεργήσουν κλίμα ότι τάχα αδικούνται.

Δεύτερο βήμα: Η ΕΠΟ να φέρει θέμα στο συμβούλιο της Super League, με το να ζητήσει η ομοσπονδία και οι 14 ομάδες να πληρώνουν όλο το μισθό του Κλάτενμπεργκ.

Τρίτο βήμα: Η ομοσπονδία να ζητήσει να συμβάλει η Super League 2 στις αμοιβές των συνεργατών του, του Κόλινς που ορίζει τους ρέφερι της κατηγορίας, του Μπένετ που είναι υπεύθυνος για τους παρατηρητές και του Καπέλα που έχει την ευθύνη του VAR.

Όλα δείχνουν ότι ο πόλεμος κατά του Κλάτενμπεργκ θα ενταθεί. Δεν περνά απαρατήρητο και ότι η προπαγάνδα της ΑΕΚ κάνει το μαύρο-άσπρο. Με αφορμή τον ορισμό του Διαμαντόπουλου στο ματς 20ής αγωνιστικής με το Βόλο (30/1), ο οποίος τελικά αντικαταστάθηκε από τον Μανούχο, υπήρξαν αντιδράσεις με αφορμή τη διαιτησία του στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αρη, όπου ο διεθνής ρέφερι σφύριξε 100-0! Απόδειξη ότι δεν απέβαλε τον Ρότα και έδωσε πέναλτι-φάντασμα στον Μάνταλο!

Για τον Καραντώνη, ο οποίος μπήκε VAR στο ΑΕΚ-Βόλος ανακάλυψαν παράπονα από τη διαιτησία του στο Αστέρας-ΑΕΚ 0-0 αν και δεν απέβαλε τον Αμραμπατ. Σα να μην έφτανε αυτό δεν έδωσε και πέναλτι του Βράνιες στον Σονί!

Να προσθέσουμε ότι Μανούχος και Καραντώνης ευνόησαν την ΑΕΚ κόντρα στο Βόλο. Εδωσαν ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της, αν και ο Τσούμπερ έπεσε πάνω στον Πουρίτα, ενώ δεν γινόταν να μη δώσουν πέναλτι την αγκωνιά του Τζαβέλλα, αν και έκαναν... μπαλάκι τη φάση.

Χώρια που αφήνουν να αιωρείται ότι ο Διαμαντόπουλος έβαλε έκτακτο κώλυμα λόγω την αντιδράσεων, ή αν προτιμάτε λόγω της προπαγάνδας, κάτι που δεν ισχύει!

Σχόλια