Διπλό φάλτσο από Τζήλο, Ζαμπαλά στο Αγρίνιο


SUPER LEAGUE 2021-22

20ή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΆΡΗΣ 0-2

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Νικολακάκης (Λασιθίου),

Κολλιάκος (Αθηνών)

4ος: Κουκούλας (Λέσβου)

VAR: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

AVAR: Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

Παρατηρητής: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

3': Κακώς σφύριξε πέναλτι υπέρ του Άρη, με το οποίο έγινε το 0-1 και κακώς ο Ζαμπαλάς συμφώνησε με την απόφαση του Τζήλου, καθώς ο Εντιαγέ αφού μπήκε στην αντίπαλη περιοχή πέναλτι γλίστρησε, μετά από μια ελαφριά επαφή από τον Φλόρες του Παναιτωλικού, αλλά αφού ο παίκτης είχε ήδη γλιστρήσει.  Στο πέναλτι ευστόχησε ο Ματίγια που έπρεπε να αποβληθεί επειδή μετά το γκολ έπιασε τα γεννητικά του όργανα, κάτι που δεν είδαν οι Τζήλος, Ζαμπαλάς.

8': Σωστά, ο Κολλιάκος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Άρη.

10': Σωστά, ο Νικολακάκης υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ του Παναιτωλικού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού. Ο Καρέλης ήταν εκτεθειμένος.

18': Σωστά, σφύριξε πέναλτι υπέρ του Άρη, όταν Μαντσίνι πρόλαβε να παίξει την μπάλα, με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας Μελίσσας να τον ανατρέψει. Με την εκτέλεση του έγινε το 0-2 από τον Καμαρά. Ο Μελίσσας έπρεπε να δει κίτρινη κάρτα.

31': Σωστά, ο Νικολακάκης υπέδειξε οφσάιντ τον Ντουάρτε του Παναιτωλικού.

36': Κανένα πέναλτι σε πέσιμο του Καρέλη, σωστά ο Τζήλος έδωσε συνέχεια.

38': Ο Παναιτωλικός ζήτησε πέναλτι, όμως δεν υπάρχει χέρι του Καμαρά, σωστά ο Τζήλος δεν υπέδειξε κάποια παράβαση.

-Με την λήξη του ημιχρόνου ο Τζήλος υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Αναστασίου για διαμαρτυρία, ενώ πριν την έναρξη του β΄ ημιχρόνου απέβαλε τον Μπελεβώνη, όμως ο τεχνικός διευθυντής του Παναιτωλικού επέστρεψε στον πάγκο, από όπου δεν έφευγε και απαιτούσε από τον τέταρτο να πάει ο Τζήλος να του δείξει την κάρτα, όπως και έγινε. Ο Λαρισαίος ρέφερι απέβαλε τον Μπελεβώνη στη φυσούνα. Την έδειξε ενώ είχε γυρισμένη την πλάτη, ο Μπελεβώνης γύρισε και κάτι του έδειξε! Κάτι ανάλογο, δηλαδή έβγαλε κάρτα ενώ είχε γυρισμένη την πλάτη, έκανε και με τον Αναστασίου αλλά o τεχνικός του Παναιτωλικού το είδε καθώς γύριζε και ρώτησε τον Τζήλο, αν είναι για αυτόν.

61': Σωστά, ο Κολλιάκος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Παναιτωλικού.

Σχόλια