Όταν... πάτωσε ο Σιδηρόπουλος, τον... έσωσε ο Μανούχος


-Χρειάστηκε VAR για να δώσει πέναλτι μαρς στο 82’ και εξαιτίας της έντασης έδωσε δυο κίτρινες στον πάγκο του Αστέρα (στον βοηθό του Ράσταβατς και στον Δ. Μποροβήλο) και κόκκινη κάρτα (στον αντιπρόεδρο Δ. Μποροβήλο) ενώ έδειξε και κίτρινη στον προπονητή τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού.

 

SUPER LEAGUE 2021-22

20ή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας),

Δημητριάδης (Μακεδονίας)

4ος: Γκάμαρης (Αθηνών)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

AVAR: Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής)

Παρατηρητής: Μπίκας (Χαλκιδικής)

19': Λάθος του Δημητριάδη, ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν ήταν οφσάιντ, επειδή \ η μπάλα πήγε από αντίπαλο, σωστά ο Σιδηρόπουλος τον διόρθωσε.

 45+2’: Σωστή η πρώτη κίτρινη στον Μουνάφο για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης καθώς κράτησε τον Μαουρίσιο.

70': Ο Σιδηρόπουλος διέκοψε προσωρινά τον αγώνα και ενημέρωσε την ομάδα του Παναθηναϊκού, να κάνουν συστάσεις στους φιλάθλους τους για να σταματήσουν να πετάνε χιονόμπαλες στον τερματοφύλακα καθώς και στους αμυντικούς του Αστέρα Τρίπολης!

74': Σωστά απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μουνάφο επειδή έπαιξε την μπάλα με το χέρι του με σκοπό να σταματήσει την επίθεση του Παναθηναϊκού.

82': Αρχικά ο Σιδηρόπουλος έδωσε συνέχεια, όταν ο Ριέρα έπαιξε τη μπάλα πριν από τον Σάντσες ο οποίος στην κίνηση που έκανε με το πόδι του, τον βρήκε στο στήθος. Μετά από έλεγχο που έγινε από το VAR, συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης, και σωστά αποφάσισε να σφυρίξει πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης. Με την εκτέλεση του έγινε το 0-1.

90+2': Λάθος του Κωσταρά που δεν υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ του Παναθηναϊκού, όμως μετά από έλεγχο που έγινε από το VAR σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ηταν εκτεθειμένος ο Αϊτόρ.

90+7’: Ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι σε μια εναέρια διεκδίκησης της μπάλας μεταξύ Μπαράλες και Βέλεθ. Ο τελευταίος κέρδισε την κεφαλιά, όμως βρέθηκε στο έδαφος. Η φάση ελέγχθηκε και από το VAR και σωστά δεν δόθηκε κάτι.

Σχόλια