Με… κλήση στο VAR ο Τσακαλίδης απέβαλε τον Μεγιάδο


ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»

ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΒΑΝΣ

ΟΦΗ-ΆΡΗΣ 0-2

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας),

Νιδριώτης (Αθηνών)

4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας)

VAR: Περράκης (Αθηνών)

AVAR: Μπαλτάς (Αχαΐας)

Παρατηρητής: Καλύβας (Βοιωτίας)

27': Ο ΟΦΗ ζήτησε πέναλτι για χέρι του Μπρούνο Γκάμα, ο Τσακαλίδης έδωσε συνέχεια στον αγώνα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR, σωστή η απόφαση.

43'- 44': Αρχικά ο ρέφερι έβγαλε κίτρινη κάρτα στον Μεγιάδο του ΟΦΗ για φάουλ στον Καμαρά, ο VAR (Περράκης) έκανε έλεγχο της φάσης και συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για κόκκινη κάρτα κρίνοντας ότι υπήρξε σοβαρό επικίνδυνο παίξιμο, επειδή ο Μαγιάδο μάρκαρε από πίσω τον Καμαρά με τις τάπες του ψηλά στο πόδι. Αφού ο Τσακαλίδης είδε την φάση πήρε πίσω την κίτρινη κάρτα και απέβαλε τον Μεγιάδο με κόκκινη κάρτα.

48': Σωστά σφύριξε πέναλτι υπέρ του Άρη όταν ο Μαρινάκης έπαιξε την μπάλα με το χέρι του που ήταν σε αφύσικη θέση, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, με την εκτέλεση του έγινε το 0-1.

74': Σωστά ο Κωνσταντίνου σε οριακή φάση υπέδειξε άμεσα οφσάιντ σε βάρος του Καμαρά, όμως έπρεπε να το υποδείξει αφού πρώτα άφηνε να ολοκληρωθεί η επίθεση, κάνοντας χρήση της οδηγίας "delay".

Σχόλια