Έλειπαν τα χέρια που κλήρωναν και στο κύπελλο θα γίνει της… εξυγίανσης! - «Ομολογία» λαθών του παρελθόντος από Δημητρίου, Φιλιππούση




Που χάθηκε ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου Κώστας Νίκας που στην προηγούμενη κλήρωση, για τη φάση των «16», πήγε να κάνει σόου, όμως εξελίχθηκε σε κωμωδία επειδή μπέρδεψε τις παρουσίες στον τελικό με τους κυπελλούχους με αποτέλεσμα να… απονείμει 89 Κύπελλα σε 79 χρόνια ιστορίας της διοργάνωσης!

Που χάθηκε ο Άγγελος Δανιήλ, ο οποίος είναι πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων του Κυπέλλου; Πού χάθηκε ο Δημήτρης Γιαρένης που έκανε την προηγούμενη κλήρωση, μαζί με τον Νίκα;

Στην χθεσινή κλήρωση η ΕΠΟ εκπροσωπήθηκε από τον αναπληρωτή πρόεδρο Παναγιώτη Δημητρίου και τον εκτελεστικό γραμματέα, Ιάκωβο Φιλιππούση. Και οι άλλοι που ζούσαν μόνο για τις κληρώσεις… καταργήθηκαν!

Και όχι μόνο! «Λούστηκαν» το σούπερ άδειασμα της ΕΠΟ αφού με τον τρόπο που έκανε τις κληρώσεις των προημιτελικών και των ημιτελικών ομολόγησε ότι όλα γίνονταν λάθος και ουσιαστικά «δικαίωσε» τις διαμαρτυρίες των ομάδων!

Σχόλια