Πως ο Κλάτενμπεργκ «υποβίβασε» τους διεθνείς διαιτητές


-Είναι οι χειρότεροι όλων, όπως φαίνεται και από τους ορισμούς των ρέφερι της 
Super League.

 

Ο γιαλός δεν είναι στραβός αλλά στραβά αρμενίζουν οι διεθνείς διαιτητές, με αποτέλεσμα ο Κλάτενμπεργκ να μην τους εμπιστεύεται. Κανονικά θα έπρεπε να είναι η «βιτρίνα» της διαιτησίας, όμως σα να μην έφτανε που βρίσκονται στα... αζήτητα της UEFA, τους... υποβίβασε και ο Κλάτενμπεργκ αφού άλλοι, και όχι οι διεθνείς, είναι αυτοί που έχουν οριστεί να σφυρίξουν στα περισσότερα παιχνίδια.

Τα περισσότερα ματς έχει σφυρίξει ο Καραντώνης (=9) και ακολουθούν με επτά οι μη διεθνείς Κουτσιαύτης, Ευαγγέλου, ο Διαμαντόπουλος που είναι διεθνής και ο Μανούχος που θα γίνει. Μια άλλη παράμετρος της... κατάστασης των διεθνών είναι ότι ο Κλάτενμπεργκ έβγαλε εκτός πίνακα τους Τζήλο, Σκουλά και εκτός από τον Μανούχο, το σήμα της FIFA πήρε και ο Κουμπαράκης.

Για να μην ξεφεύγουμε, εννέα ματς έχει σφυρίξει ο Καραντώνης, από έξι οι Κουμπαράκης, Γκορτσίλας και ακολουθούν με πέντε, σε σύνολο 15 αγωνιστικών, οι διεθνείς Φωτιάς, Σιδηροπόπουλος, ο Τζήλος που ήταν και ο Περράκης που είναι νέος στον πίνακα της Λίγκας!  Ο διεθνής Παπαπέτρου έχει διαιτητεύσει σε τέσσερα ματς και ο επίσης διεθνής Παπαδόπουλος σε δυο, δηλαδή χειρότερα δεν γίνεται!

Δεν έχει σημασία αν κάποιοι μπαίνουν περισσότερο στο VAR. Ο... καθρέπτης είναι το χορτάρι. Απόδειξη ότι και η UEFA βάζει τους καλούς διαιτητές να σφυρίζουν αγώνες και όχι στον έλεγχο των φάσεων. Ας μην ξεχνάμε, ακριβώς επειδή δεν πάνε καλά, ο Κλάτενμπεργκ φροντίζει να φέρνει ξένους μέχρι και στο VAR. Έγιναν πέναλτι μαρς και σα να μην έφτανε που δεν τα... είδαν οι ρέφερι που ήταν στο χορτάρι, δεν τα είδαν και κάποιοι που ήταν στο VAR, με αποτέλεσμα να γελάνε μέχρι και τα παρδαλά κατσίκια.

Σχόλια