Τιμήθηκε ο διαιτητής Κ. Τσοπλάκος


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο περιθώριο του Σεμιναρίου Διαιτητών 3ης Κατηγορίας στην Αθήνα τιμήθηκε από την ΚΕΔ ο Διαιτητής της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Τσοπλάκος, ο οποίος πριν από περίπου έναν μήνα έδωσε τις πρώτες βοήθειες σε νεαρό ποδοσφαιριστή και του έσωσε τη ζωή.

Ο υπεύθυνος από πλευράς Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Σταύρος Μάνταλος του απένειμε τιμητική πλακέτα καθώς και μια σφυρίχτρα ως επιβράβευση της πράξης του.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας συγχαίρουν θερμά τον διαιτητή Κώστα Τσοπλάκο, ο οποίος έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή σε αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2021.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΙΜΗΘΗΚΕ

Θα τιμηθεί ο διαιτητής Κώστας Τσοπλάκος που έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή

 

Η Κ.Ε.Δ/ΕΠΟ μάλιστα, πρόκειται να τιμήσει τον εν λόγω διαιτητή για την πράξη του, στη διάρκεια των σεμιναρίων διαιτησίας που θα διεξαχθούν εντός του επόμενου μήνα.

Ο διαιτητής Κώστας Τσοπλάκος έσωσε ποδοσφαιριστή του οποίου γύρισε η γλώσσα στη διάρκεια του αγώνα Αστέρας Καμαρούλας – ΑΕ Μεσολογγίου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Αντιλήφθηκε αμέσως το πρόβλημα και με την έγκαιρη παρέμβασή του στα πρώτα κρίσιμα δευτερόλεπτα επανέφερε τον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας.

Σχόλια