Στα «σκουπίδια» το σενάριο για ομαδικές αποχωρήσεις…


-Πλέον οι ρέφερι ξέρουν ότι ο Κλάτενμπεργκ είναι το αφεντικό, ενώ η ΕΠΣ Δωδεκανήσου εξέθεσε τον Σιδηρόπουλο.

 

 Η προπαγάνδα ήθελε να δημιουργήσει κλίμα και με αφορμή τις αποχωρήσεις διαιτητών, όπως ο Σκουλάς (Θεσσαλίας) επειδή ο Κλάτενμπεργκ τον… ξήλωσε από διεθνή και ο Γρατσάνης (Τρικάλων) επειδή ήθελε να σφυρίζει, αν και έκανε λάθη, για αυτό και κάποιοι διέδιδαν ότι θα έφευγαν κι άλλοι ρέφερι, τάχα ως δυσαρεστημένοι. Όμως, για μια ακόμη φορά εκτέθηκαν όσοι διέδιδαν αυτά τα πράγματα, επειδή το συγκεκριμένο σενάριο κατέληξε στα «σκουπίδια».

Για την ακρίβεια δεν βρέθηκαν πρόθυμοι διαιτητές για να αποχωρήσουν, προκειμένου να δημιουργήσουν «τεχνητή κρίση» στη διαιτησία. Ασφαλώς και δεν είναι θέμα που η ΕΠΣ Δωδεκανήσου ειρωνεύτηκε τον Κλάτενμπεργκ, επειδή όρισε τον Σιδηρόπουλο στο ματς Κυπέλλου Κηφισιά-ΑΕΚ, βάζοντας στο… κάδρο και τουριστική καμπάνια για τη Ρόδο, άρα σαφείς οι αιχμές κατά του Κλάτενμπεργκ. Εκείνο που… κατάφερε να δείξει η ΕΠΣ Δωδεκανήσου είναι πως υπάρχει κόντρα του Σιδηρόπουλου με τον Άγγλο, όμως ο Κλάτενμπεργκ είναι αυτός που ορίζει, ενώ ο Σιδηρόπουλος είναι ένας διαιτητής που κάνει λάθη και δεν λέει να το καταλάβει.

Πλέον, από τον πίνακα της Super League θα φύγουν μόνο οι διαιτητές που δεν θα ικανοποιήσουν τον Κλάτενμπεργκ. Είναι ξεκάθαρο ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ είναι το αφεντικό στη διαιτησία.

Από κει και πέρα πολλές… φουρτούνες δημιούργησαν τα σχέδια του Κλάτενμπεργκ για επαγγελματική διαιτησία. Η συντριπτική πλειοψηφία των παραγόντων της ΕΠΟ όπως και αρκετοί πρόεδροι ενώσεων έχασαν τον ύπνο τους, επειδή βλέπουν ότι η νέα κατάσταση που θα δημιουργηθεί τους βάζει στο περιθώριο και τους προσπερνά.

Να μην παραβλέπουμε ότι τα μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ είναι και μέλη των ΕΠΣ, άρα είναι πολλοί αυτοί που βλέπουν τον εφιάλτη της… καταστροφής. Κατ’ αρχήν η ομοσπονδία χωρίς διαιτησία θα χάσει μεγάλο μέρος της δύναμής της, επίσης οι ενώσεις θα χάσουν έσοδα από τις συνδρομές. Επίσης, η ΕΠΟ δεν θα έχει δυνατότητα παρεμβάσεων σε κανονισμούς και αξιολογήσεις. Ηδη, η ΕΠΟ έχασε τη δυνατότητα παρέμβασης στους πίνακες καθώς απλά τους επικυρώνει.

Τα απαράδεκτα σχέδια έχουν φτάσει στην UEFA που κρατάει ανοιχτό το ραντάρ και ενημερώνεται για όλα. Είναι και έτοιμη να παρέμβει για να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια που θα βάλουν στον Κλάτενμπεργκ.

Σχόλια