Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου… έδειξε κόντρα Κλάτενμπεργκ-Σιδηρόπουλου




Έλλειψη προσωπικότητας από τον Σιδηρόπουλο, καθώς για τον ορισμό του στο παιχνίδι Κηφισιά-ΑΕΚ «μίλησε» η ΕΠΣ Δωδεκανήσου και όχι ο ίδιος, ο ελίτ ρέφερι της UEFA. Μέσω των social media, η ΕΠΣ Δωδεκανήσου ευχήθηκε καλή επιτυχία στον διαιτητή της επειδή «ορίστηκε στο δυσκολότερο παιχνίδι των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας». Αυτό που δείχνει κόντρα Κλάτενμπεργκ-Σιδηρόπουλου είναι ότι η ΕΠΣ Δωδεκανήσου αφήνει υπονοούμενο για... τουρίστες, καθώς γίνεται αναδημοσίευση πρόσφατης ανάρτησης της «Apple» για τον τουρισμό στη Ρόδο.

Όμως, δεν είδαμε την ΕΠΣ Δωδεκανήσου να διαμαρτύρεται, επειδή ο Σιδηρόπουλος ορίζεται πλέον, από την UEFA, στους ομίλους του Europa League και όχι στο Champions League.

Ναι, ο Σιδηρόπουλος έχει ανάγκη την ευχή για καλή επιτυχία με δεδομένο ότι έχει κάνει λάθη σε αρκετά φετινά παιχνίδια του. Χώρια που αγώνα Κηφισιά-ΑΕΚ δεν έχει VAR.

Το ότι βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠΠ ως καλύτερος διαιτητής αφορά την προηγούμενη σεζόν και όχι την τωρινή. Δεν πήρε σπίτι του το βραβείο. Τα τρία προηγούμενα χρόνια βραβεύονταν ο Παπαπέτρου.

Η προσωπικότητα είναι το ζητούμενο για έναν διαιτητή και πρέπει οι ρέφερι να τη δείχνουν και στους αγώνες τους, εννοείται και ο Σιδηρόπουλος.

ΓΕΝΙΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Προσωπικότητα δεν είναι οι ρέφερι να κάνουν δηλώσεις για επαγγελματική διαιτησία ή για να σφυρίζουν Έλληνες ρέφερι στα ντέρμπι. Αυτή φαίνεται στα δύσκολα.

Ούτε να γίνεται διαδικτυακό μάθημα διαιτησίας και κάποιοι ρέφερι να οδηγούν το αυτοκίνητο και υποτίθεται να βλέπουν από το κινητό.

Με τη λογική της ΕΠΣ Δωδεκανήσου οι ρέφερι της πρώτης κατηγορίας και οι διεθνείς να μην σφυρίζουν ούτε στα τοπικά...


Σχόλια