Ο Κλάτενμπεργκ άφησε με την… όρεξη τους παράγοντες της ΕΠΟ


Στην ΕΠΟ δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν τον πόλεμο κατά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, παρότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ ξεκάθαρα δεν τους δίνει σημασία. Ειδικότερα, δεν λένε να καταλάβουν ότι λογοδοτεί μόνο στις FIFA, UEFA.

Επίσης, δεν λένε να καταλάβουν ότι δεν τους υπολογίζει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την ΚΕΔ. Έχει χαράξει «σύνορα» και θέλει η διαιτησία να είναι άβατο, για τους παράγοντες της Ομοσπονδίας και των ΠΑΕ. Παράλληλα, δεν προβλέπεται από κάποιον κανονισμό να δίνει εξηγήσεις στην ΕΠΟ για το τι κάνει ή τι αποφασίζει.

Από την ΕΠΟ διέρρευσαν ότι είναι... έξαλλοι (χα, χα, χα!) με τον Κλάτενμπεργκ, επειδή δεν πήγε στην συνεδρίαση της ΕΕ της ομοσπονδίας, την περασμένη Παρασκευή (17/12) και έφυγε για να σφυρίξει ένα, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, φιλικό παλαίμαχων στην Πορτογαλία και μετά θα κάνει διακοπές. Κατ’ αρχήν, ουδείς γνωρίζει αν ισχύουν αυτά, αλλά το θέμα είναι σε ποιον τα είπε ο Κλάτενμπεργκ και διέρρευσε τέτοια πράγματα.

Τάχα, στην ομοσπονδία τον περίμεναν για να τον ρωτήσουν για τη συνάντησή του με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Όμως, αυτά δεν τα έκαναν επί Περέιρα, δεν τον ρωτούσαν για τα ταξίδια του, ούτε ζητούσαν εξηγήσεις από τον Πορτογάλο.

Ειδικά με τον Κλάτενμπεργκ, στο Πάρκο Γουδή κάνουν... όνειρα και δεν βάζουν μυαλό, αν και τους έβαλε κι άλλες φορές στη θέση τους. Για παράδειγμα, ονειρεύονταν να του ζητήσουν εξηγήσεις γιατί δεν ανέβασε διαιτητές στον πίνακα της Super League, πήγαν να αρνηθούν επειδή τους ζήτησε να προσληφθεί ο Μπένετ στην ΚΕΔ ως αρμόδιος για τους παρατηρητές διαιτησίας, ήθελαν (τάχα) να του ζητήσουν εξηγήσεις για τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε για την «ερασιτεχνική» ΚΕΔ τους Μάνταλο, Νικολακόπουλο, Καρατζίκα, Λαμπαδαρίου, όμως και στις τρεις περιπτώσεις ο Κλάτενμπεργκ ξέκοψε ότι δεν έχουν λόγο σε τέτοια θέματα. Όπως και πριν από έναν χρόνο που του ζητούσαν να καρατομήσει τους διαιτητές Παπαπέτρου (Αθηνών) και Τσαγκαράκη (Χανίων).

Όλα έγιναν όπως τα ήθελε ο Κλάτενμπεργκ, όμως στην ΕΠΟ συνεχίζουν το βιολί τους. Δεν είδαμε να επέδειξαν την ίδια ευαισθησία, όταν κάποιοι του έβαλαν «παπαράτσι» να τον ακολουθεί! Παρόλα αυτά, τους... ένοιαξε επειδή συναντήθηκε με τον Αυγενάκη όταν ο Κοντονής όριζε διαιτητές και ο Βασιλειάδης σχολίαζε τις αλλαγές στους πίνακες των διαιτητών.

Τι ξεχνούν στο Πάρκο Γουδή; Η FIFA και η UEFA στηρίζουν τον Κλάτενμπεργκ και θέλουν να παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2024, επειδή ξέρουν ότι αυτός είναι το αφεντικό στη διαιτησία...

 

 

 

 

Σχόλια