Τρίτος «καταπέλτης» για ΑΕΚ, Γ. Παπαδόπουλο και Επιτροπή Δεοντολογίας


Εκτέθηκε ξανά η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ με τη νέα τιμωρία του Γιάννη Παπαδόπουλου και της ΑΕΚ καθώς από τότε που τον απάλλαξε, για την υπόθεση των εκλογών των ΕΠΣ, επικαλούμενη στο σκεπτικό της, ότι δεν είχε σχέση με την ΠΑΕ ΑΕΚ, οι τιμωρίες του για αγώνες της διαδέχονται η μια την άλλη. Απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για δυο αγωνιστικές, εξαιτίας της συμπεριφοράς του στον αγώνα με τον Ιωνικό, ενώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, είναι η σημερινή (22/12) απόφαση του αθλητικού δικαστή της Super League.

Θυμίζουμε ότι ο Παπαδόπουλος έχει τιμωρηθεί δυο φορές τελεσίδικα με απαγόρευση εισόδου ενός μήνα στο γήπεδο για το ματς ΟΦΗ-ΑΕΚ 3-3 για υβριστική συμπεριφορά στον διαιτητή Φωτιά και ακολούθησε ίδια ποινή για το ματς ΑΕΚ-Αρης 2-1 επειδή, μαζί με τον Μελισσανίδη, έκαναν «ντου» στα αποδυτήρια του Διαμαντόπουλου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η σύνθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας έχει αλλάξει και ότι ο Κούγιας έχει καταθέσει αίτηση αναψηλάφησης της υπόθεσης για τις εκλογές σε ΕΠΣ.

Αναλυτικά η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SL που τιμώρησε ΑΕΚ και Παπαδόπουλο για η συμπεριφορά του δεύτερου στον αγώνα με τον Ιωνικό:

«Α/ ΠΑΕ ΑΕΚ, Ι. Παπαδόπουλος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 16/12/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 16/12/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/108/1/14-κθ’ από 18/12/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Ι. Παπαδόπουλο (μη διαπιστευμένο) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στο γήπεδο για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες».

Σχόλια