Αγνοείται το σχέδιο της ΕΠΟ για την επόμενη μέρα στην Εθνική...


Για μια ακόμη φορά η ΕΠΟ έμεινε μετεξεταστέα. Για μια ακόμη φορά «έβγαλε» μια ακόμη απόδειξη ανικανότητας, δείχνοντας ότι δεν έχει σχέδιο για την επόμενη μέρα στην Εθνική. Ετσι δείχνουν ότι δεν τους ενδιαφέρει τίποτα πέρα από τα «ρουσφέτια» στους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Σχεδόν όλη η διοίκηση ήταν στο γήπεδο και είδε την... τραγωδία με το Κόσοβο, καθώς η Εθνική αναδείχθηκε ισόπαλη την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του μουντιάλ. Ενώ διατυμπάνιζαν την... αισιοδοξία τους ότι η Εθνική θα προκριθεί στο Κατάρ, κανείς δεν ενοχλήθηκε από τον αποκλεισμό της, ούτε από τη μεγάλη οικονομική ζημία που έπαθε η ομοσπονδία. Η διοίκηση Δημητρίου δεν συγκάλεσε συμβούλιο για να συζητήσουν την αποτυχία.

Η απόδειξη ότι δεν έχουν σχέδιο είναι ότι, αρχικά διέρρευσαν πως δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Φαν’ τ Σχιπ και αυτό επρόκειτο να γίνει μέχρι την περασμένη Παρασκευή, ξαφνικά, θα πρέπει να άκουσαν και φωνή από το «χαλιφάτο», αποφάσισαν να χειριστούν το θέμα δήθεν με ψυχραιμία. Οι περισσότεροι κατάλαβαν ότι θέλουν να κερδίσουν χρόνο για να κρατήσουν τον Φαν’ τ Σχιπ. Δεν είναι τυχαίο που έσπευσαν να ανανεώσουν μέχρι το 2024 τα συμβόλαια τόσο του τεχνικού διευθυντή Κώστα Κωνσταντινίδη όσο και του Τάκη Φύσσα. Όμως, με ποια κριτήρια «έτρεξαν» να πάρουν τέτοια απόφαση και με ποια τους θεωρούν πετυχημένους; Επειδή ο Κωνσταντινίδης εισηγήθηκε να γίνει στην Τούμπα ο αγώνας με τη Γεωργία ή επειδή ήταν παρών στο ραντεβού Φιλιππούση-Φαν’ τ Σχιπ, πριν από τα ματς με την Ισπανία και το Κόσοβο και ο Δημητρίου το έμαθε από τα ΜΜΕ; Μήπως ισχύει αυτό που λένε οι κακές γλώσσες, ότι ο Ολλανδός έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του και θα το μάθουμε σε έναν μήνα;   

Σχόλια