Τα ανοιχτά μέτωπα στην ΕΠΟ: Καλά κρατούν οι κόντρες στο Πάρκο Γουδή


Στη δίνη εσωτερικών συγκρούσεων βρίσκεται η ΕΠΟ και το να ασχολείται η ομοσπονδία με το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι λήγει το συμβόλαιο του Φαν’τ Σχιπ και δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν, δεν μπορούν να πάρουν απόφαση να τον κρατήσουν ή να τον διώξουν. Επίσης, δεν ασχολήθηκαν με τον αποκλεισμό της Εθνικής από το μουντιάλ, έστω και με ένα συμβούλιο για τα μάτια του κόσμου. Φαίνεται πως έχουν αποδεχθεί ότι η μοίρα του αντιπροσωπευτικού πρωταθλήματος είναι αυτή του... κομπάρσου. Ένα άλλο παράδειγμα, όταν στην ΕΕ της ΕΠΟ ήρθε συζήτηση για το ποιο καταστατικό ισχύει ο καθένας φέρεται να έλεγε τα δικά του, αν και το καταστατικό που ψήφισαν στις 27/8 δεν εγκρίθηκε από το Ειρηνοδικείο.

Κατά τα άλλα, τα μέτωπα στην ΕΠΟ είναι πολλά και ανοιχτά. Υπάρχει ο πόλεμος των μπλοκ βορρά και νότου, με τους πρώτους να μην έχουν αποφασίσει ακόμη αν θα βγουν σε ανοιχτή αντιπολίτευση. Υπάρχει η εσωτερική αντιπολίτευση στον Δημητρίου, από τους Δανιήλ και Φύτρα, αν και ανήκουν στο ίδιο μπλοκ. Παράλληλα, καλά κρατούν και οι κόντρες του αναπληρωτή προέδρου Παναγιώτη Δημητρίου, με τον εκτελεστικό γραμματέα Ιάκωβο Φιλιππούση, με τον δεύτερο να προσπαθεί να καπελώνει τον πρώτο, αν και είναι εκλεγμένος παράγοντας. Την ίδια ώρα «οργιάζουν» και τα σενάρια ότι υποψήφιος πρόεδρος το καλοκαίρι θα είναι ο Άγγελος Δανιήλ, δηλαδή ο Δημητρίου έχασε πόντους.

Που να τους μείνει χρόνος για τα υπόλοιπα! Όλοι ασχολούνται με το ποιοι πάνε στην ΕΠΟ, με ποιους μιλάνε, με το τι κάνουν. Η ΕΠΟ απέχει πολύ από μια κανονική ομοσπονδία.

Σχόλια