Σωστό το πέναλτι κατά της ΑΕΚ που έδωσε ο Καραντώνης, αυτές είναι οι επίμαχες φάσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 1-2


SUPERLEAGUE 2020-21

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΕΚ 1-2

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Ψάρρης (Ζακύνθου),

Δημητριάδης (Καστοριάς)

4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

VAR: Εστέβες (Πορτογαλία)

AVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

Παρατηρητής: Κύρκος (Θεσπρωτίας)

1'- 4': Σωστά σφύριξε πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Μήτογλου μάρκαρε αντικανονικά τον Περέα και τον έσπρωξε με το σώμα του με δύναμη και με το δεξί του χέρι, με αποτέλεσμα να τον εκτοπίσει. Έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR όσον αφορά την απόφαση του διαιτητή, αλλά και για πιθανή παράβαση οφσάιντ στο ξεκίνημα της επίθεσης.

13': Έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Σιμόες για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

20': Σωστά, ο Δημητριάδης υπέδειξε οφσάιντ, σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης.

55': Επρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Μάνταλο για ριψοκίνδυνο παίξιμο, ενώ ο παίκτης της ΑΕΚ στο ξεκίνημα της επίθεσης είχε κάνει και άλλη παράβαση, πιο συγκεκριμένα κράτησε τον αντίπαλο του, ενώ ο διαιτητής είχε αφήσει το πλεονέκτημα.

56': Οι παίκτες του ΠΑΣ ζήτησαν πέναλτι όταν κατά την εκτέλεση φάουλ ο Κάργας έπεσε μέσα στην περιοχή, την στιγμή που ο Μάνταλος έκανε μια ελαφριά επαφή στον ώμο του. Ο VAR έκανε έλεγχο επιβεβαίωσης της φάσης και σωστά συμφώνησε με τον διαιτητή να μην δώσει κάτι.

58': Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησαν πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Βράνιες στον Πίρσμαν, έγινε και έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και, σωστά, δεν δόθηκε κάτι.

67': Σωστά ο Ψάρρης υπέδειξε οφσάιντ, παίκτη του ΠΑΣ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (σούταρε την μπάλα στο δοκάρι).

75': Επρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Μήτογλου για αντιαθλητική συμπεριφορά, καθώς κράτησε τον Περέρα, αλλά και για διαμαρτυρία αφού μετά το σφύριγμα του διαιτητή, αυτός αντέδρασε και κλώτσησε μακριά την μπάλα.

 

Σχόλια