«Βροχή» τα λάθη υπέρ του ΠΑΟΚ από τον Μανούχο – Σφυρίζει το ματς με την ΑΕΛ


Ο Μανούχος (Αργολίδας) ορίστηκε να σφυρίξει το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (1/12) ΑΕΛ-ΠΑΟΚ για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.  Είναι ένας ρέφερι που μπαίνει συχνά σε αγώνες της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο Μανούχος, ο οποίος θα γίνει διεθνής, την σεζόν 2019-20 είχε μπει δέκα φορές σε ματς του ΠΑΟΚ (ως ρέφερι, VAR και τέταρτος) και την σεζόν 2020-21 σε οκτώ. Την τρέχουσα σεζόν ο Μανούχος ορίζεται για τρίτη φορά σε ματς του ΠΑΟΚ, καθώς σφύριξε Αστέρας-ΠΑΟΚ και ήταν τέταρτος στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

 

Διαβάστε τι έκανε ο Μανούχος στο παιχνίδι Αστέρας-ΠΑΟΚ 0-1

Ούτε τα προσχήματα: Η κόκκινη (pic) κατά του ΠΑΟΚ που δεν έβγαλε ο Μανούχος - Δεν δόθηκε πέναλτι στον Αστέρα, σωστά καταλογίστηκε υπέρ του ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE 2020-21

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ 0-1

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νιας),

Μπαλτάς (Αχαΐας)

4ος: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

AVAR: Σαμοϊλης (Αθηνών)

Παρατηρητής: Καλύβας (Βοιωτίας)

 

15’: Ο Σίντκλεϊ πήγε με τις τάπες στο πόδι του Καρμόνα, ο Μανούχος καταλόγισε φάουλ υπέρ του Αστέρα, ωστόσο δεν έβγαλε κόκκινη κάρτα στον παίκτη του ΠΑΟΚ. Ο Σιδηρόπουλος που ήταν; Δείτε κάτω τη φωτογραφία…

24': Αρχικά ο Μανούχος, έδωσε συνέχεια στον αγώνα όταν ο Μπίσεσβαρ του ΠΑΟΚ έπεσε εντός της μεγάλης περιοχής. Όμως, ο Σιδηρόπουλος φώναξε τον ρέφερι στην οθόνη του VAR και ο Μανούχος διαπίστωσε ότι ο Κανελλόπουλος πάτησε με τις τάπες του τον Μπίσερβαρ και σωστά καταλόγισε το πέναλτι, δείχνοντας και κίτρινη κάρτα στον Κανελλόπουλο. Αρχισαν νωρίς τα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ που... απειλεί το περσινό ρεκόρ!

82’: Υπάρχει πέναλτι σε πέσιμο του Μπαράλες, μετά από μαρκάρισμα του Βαρέλα. Ο Σιδηρόπουλος που ήταν;

 


 

 

Διαβάστε, πάντα αγωνιστική η κριτική, τι έκανε σε περσινά ματς του ΠΑΟΚ, ένα εξ αυτών με την ΑΕΛ:

 

Το 100-0 του Μανούχου υπέρ του ΠΑΟΚ: Κίτρινη αντί για κόκκινη στον Τζόλη, από ανύπαρκτο φάουλ το 0-2

Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2020

Ρεσιτάλ... εξυγίανσης από τον Μανούχο (Αργολίδας) στο Λαμία-ΠΑΟΚ 0-2.

 

Στο 55’ ο Τζόλης κλώτσησε εκτός φάσης τον Σκόνδρα αλλά ο ρέφερι του έδειξε κίτρινη κάρτα αντί για κόκκινη. Λάθος και του VAR (Κουμπαράκης, Παπαδάκης) που δεν τον ειδοποίησαν. Δείτε ΕΔΩ τη φάση.

Επίσης, το 0-2 υπέρ του ΠΑΟΚ είναι από ανύπαρκτο φάουλ.Ο Τζανετόπουλος δεν έκανε παράβαση στον Σφιντέρσκι.

Με την ευκαιρία, ο Κλάτενμπεργκ ας αφήσει τις δηλώσεις για τα τατουάζ και ας ασχοληθεί με τους διαιτητές. Ούτε τα βασικά δεν ξέρουν κάποιοι. Ατεχνοι και χωρίς σωστές θέσεις. Δεν κάνουν ούτε για τοπικό.

 

Τεννές: «Ανώτερος ο ΠΑΟΚ, αλλά έχουμε κάποια παράπονα από τη διαιτησία»

Ο τεχνικός της Λαμίας δήλωσε:

«Έχουμε κάποια παράπονα, αν και δεν λέω πως ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε δίκαια.

Νομίζω πως και στα δύο τέρματα υπάρχουν αμφιβολίες. Ήταν ανώτερος ο ΠΑΟΚ, αλλά αυτές οι αποφάσεις μας στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε κάτι απόψε.

Με δύο γκολ στην πλάτη μας είναι δύσκολο να γυρίσουμε το ματς. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Προχωράμε.

Πέρα από αυτά που σας είπα, υπήρχαν κάποιες συγκυρίες που δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε όπως θέλουμε. Έχουμε δείξει βελτίωση όμως».

 

Ευαγγέλου και Μανούχος για το... καλό του ΠΑΟΚ

Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2021

Αλλοίωση αποτελέσματος στο ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 0-0. Στο 95’ βούτηξε ο Σφιντέρσκι, υπό το βλέμμα του Νάγκι, και ο Ευαγγέλου (Αθηνών) είδε πέναλτι, με το οποίο ο Βιεϊρίνια έκανε το 1-1. Ο Σφιντέρσκι έκανε λες και το χτύπησε ρεύμα και ο Μανούχος (Αργολίδας), ο οποίος ήταν στο VAR, αμολούσε αετό.

Για γέλια και για κλάματα...

 

 

 

«Το δεύτερο δίνω, στον τερματοφύλακα»! – Ευαγγέλου, Μανούχος έχουν δει τη βουτιά του Τζόλη αλλά ευνοούν ΠΑΟΚ! - Οι διάλογοι του VAR στον αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1 εκθέτουν τους δυο διαιτητές

Τρίτη, Ιανουαρίου 05, 2021

Τελικά, οι διαιτητές της «εξυγίανσης» είναι για γέλια και για κλάματα. «Βαγγέλη, το δεύτερο δίνω στον τερματοφύλακα», ακούγεται να λέει ο Ευαγγέλου (Αθηνών) στον Μανούχο (Αργολίδας) που ήταν VAR του αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1. Μετά ο Μανούχος του απαντά ότι «στον Τζόλη δεν υπάρχει κάτι, του βάζει λίγο χέρι αλλά δεν υπάρχει κάτι.

Δηλαδή, ο Ευαγγέλου και ο Μανιύχος βλέπουν τη βουτιά του Τζόλη, όμως δεν δίνουν το έμμεσο υπέρ της ΑΕΛ και την κίτρινη σε βάρος του παίκτη του ΠΑΟΚ επειδή είδε πέναλτι του Νάγκι στον Σφιντέρσκι, με το οποίο ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-1 στο 95’.

 

Αυτοί δεν μαζεύονται με τίποτα: Καραντώνης και Μανούχος ξευτίλισαν τη διαιτησία με φάλτσα υπέρ του ΠΑΟΚ – Κόρνερ μετά από χέρι δεν ξανάγινε! – Δεν δόθηκαν δυο πέναλτι στον Αστέρα

Κυριακή, Απριλίου 11, 2021



PLAY OFF

(3η ΑΓΩΝΣΤΙΚΗ)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ 1-1

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών),

Κόλλιας (Ηπείρου)

4ος: Γκάμαρης (Αθηνών)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

AVAR: Καλαμπόκης (Αιτ/νιας)

Παρατηρητής: Καρατζάς (Εύβοιας)

Για αυτό ο ΠΑΟΚ θέλει να σφυρίζουν Ελληνες διαιτητές; Για να κάνει τα «όργια» που έκαναν οι Καραντώνης και Μανούχος στην Τρίπολη, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τον Αστέρα. Καραντώνης και Μανούχος έδειξαν ότι οι Ελληνες διαιτητές δεν μαζεύονται με τίποτα. Να δώσουν οι Καραντώνης, Μανούχος κόρνερ ενώ η μπάλα έχει βγει με χέρι, δεν ξανάγινε!

Κι όμως αυτό έγινε στο 28’, όταν ο Τιλίκα έκανε μπάσιμο και ο Κρέσπο έπαιξε τη μπάλα με το χέρι που όχι μόνο ήταν σε αφύσικη θέση αλλά έκανε και κίνηση, παίζοντας τη μπάλα. Γελάει όλη η Ελλάδα. Να σημειώσουμε ότι στο ματς Κυπέλλου ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1 δόθηκε πέναλτι ενώ η μπάλα βρήκε πρώτα το στήθος και μετά το χέρι του Μπα (διαιτητής ήταν ο Λετονός Τρεϊμάνις).

Στο 45+1’ υπάρχει και δεύτερο πέναλτι, όταν ο Κρέσπο κράτησε τον Ριέρα και τον έριξε στο έδαφος. Ηταν κράτημα με τα δυο χέρια και κακώς ο Μανούχος δεν φώναξε τον Καραντώνη στο VAR. Ο Κρέσπο πήγε με πρόθεση σαν παλαιστής και ο Καραντώνης είναι μπροστά και σε αυτη τη φάση.

Οσο για τη φάση του 11', ο Πασχαλάκης είχε δικαίωμα μετά το κοντρόλ, στο γύρισμα του Ινκγκανσον, να πιάσει τη μπάλα και να σώσει το τέρμα σε βάρος της ομάδας του. Ο κανονισμός έχει αλλάξει και πλέον επιτρέπεται ο γκολκίπερ να πιάνει τη μπάλα σε τέτοιες περιπτώσεις.

 

 

 

 

Σχόλια